Peruskorjauksen suunnittelu etenee

Puolalan koulun Kauppiaskadun koulurakennuksen peruskorjauksen suunnittelu on edennyt syksyn aikana aikataulun mukaisesti; rakennuslupa jätettiin käsittelyyn juuri ennen joululomaa. Suunnittelua on tehty tiiviissä yhteistyössä koulun opettajien ja muun henkilökunnan kanssa. Oppilaat ovat osallistuneet erityisesti pihaa koskevaan suunnitteluun. Oppilaskunnan hallituksen ministerit ja kestävän kehityksen ministerit kokosivat luokistaan ideoita ja toiveita pihaa koskien ja suunnittelivat niiden pohjalta syksyllä pidetyssä iltakoulussa erilaisia luonnoksia piha-alueeksi. Luonnokset esiteltiin arkkitehdille peruskorjauksen suunnitteluryhmässä ja ne olivat syksyn aikana myös oppilaiden nähtävillä koulun ala-aulassa. Lopullista suunnitelmaa piha-alueesta työstivät Puolalan ja Cygnaeuksen koulujen rehtorit yhdessä arkkitehdin kanssa.

Oppilaskunnan hallituksen ja kestävän kehityksen ministerit työn touhussa iltakoulussaan: