Viikko 38 YO-kirjoitukset jatkuvat

Maanantaina 20.9. vuorossa ovat ruotsin ylioppilaskirjoitukset, tiistaina 21.9. kirjoitetaan matematiikka, torstaina 23.9. UE, EI, YH, GE, TT ja perjantaina 24.9. äidinkielen kirjoitustaidon ja suomi toisena kielenä –koe. YO-kokeet jatkuvat vielä ensi viikolla lyhyen kielen kokeella. Abiturientteja pyydetään saapumaan paikalle klo 8.00. Onnea ja menestystä kaikille syksyn kirjoittajille!

Keskiviikkona 22.9. on syyspäiväntasaus. Eteläisellä pallonpuoliskolla on alkamassa kevät ja pohjoisella pallonpuoliskolla aletaan valmistautua kohti syksyä ja talven pimeitä kuukausia. Kannattaa nauttia vielä kauniista syysilmoista ja ulkoilla opiskelun lomassa!

Ensimmäinen jakso lähenee loppuaan. Arviointiviikko alkaa tiistaina 28.9. ensimmäisen palkin tilaisuudella klo 8.30. Sen jälkeen koetilaisuudet alkavat kakkospalkista lähtien klo 10. Kunkin kurssin arviointipäivä, joka voi koostua esim. preppauksesta ja kokeesta (tai/ja lisäopetuksesta, esseestä tms.) pitää sisällään sopivassa kohdassa ruokailun.

Hyvää alkavaa viikkoa!

 

Viikko 37 YO-kirjoitukset alkavat

 

Ylioppilaskirjoitukset alkavat. Maanantaina 13.9. aloitetaan äidinkielen kirjoituksilla. Keskiviikkona 15.9. on vuorossa reaalin PS, FI, HI, FY, BI ensimmäinen koepäivä. Perjantaina 17.9. on pitkän kielen yo-koe.  Abiturienttien tulee ensimmäisellä kirjoitusviikolla olla paikalla klo 7.45. Tsemppiä kaikille kirjoituksiin osallistuville!

Ykkösiä ja kakkosia pyydetään huomioimaan abit ja antamaan heille kirjoitusrauha. Liikutaan hiljaa käytävillä, eikä metelöidä. Koeviikon alkuun on pari viikkoa ja lukusuunnitelman tekeminen voisi olla jo ajankohtaista.

Mukavaa viikkoa kaikille!