Viikko 44 Halloween-juttuja, salibandya ja Neljän tieteen kisat

Uusi viikko alkaa ns. normaaliajassa. Toivottavasti jokainen on huomioinut asian kouluuntuloajassaan.

Tällä viikolla kisataan niin salibandyssa kuin matematiikassa, fysiikassa ja kemiassakin. Ja mahtuupa mukaan vielä tiistaina pidettävät pukukisat. Muistathan siis vähintään osallistua halloween-teemaiseen visaan ja pukukisaan.

Tiistaista torstaihin pidetään valtakunnalliset Neljän tieteen kisat. Lukion matematiikka-, fysiikka- ja kemiakilpailun 50 parhaalle jaetaan kunniakirjat sarjoittain. Lukion fysiikka- ja kemiakilpailun avoimen sarjan sekä lukion matematiikan ja Datatähden kokonaiskilpailun 10 parhaalla on mahdollisuus päästä ilman pääsykoetta opiskelemaan tekniikkaa ja matemaattis-luonnontieteellisiä aineita useisiin korkeakouluihin.

Perussarjan kilpailut on tarkoitettu fysiikassa ja kemiassa 1. ja 2. vuoden opiskelijoille. Matematiikassa perussarja on tarkoitettu 1. vuoden opiskelijoille ja välisarja 2. vuoden opiskelijoille. Avoin sarja kaikissa kilpailuissa on avoin kaikille lukiolaisille.

Alkukilpailuissa kolme parhaiten menestynyttä palkitaan myös rahapalkinnoin ja n. 20 parasta kutsutaan loppukilpailuihin. Lisätietoa kilpailuista voit kysellä mafyke-opettajilta tai lukea täältä. https://maol.fi/neljan-tieteen-kisat/osallistu/

Ilmoittautuminen on auki Wilmassa 30.10. klo 23.00 asti.

1.11.2023-31.1.2024  koulukuraattorimme Sanna Pohjolan sijaisena on Anne-Maria Silvennoinen.

Ennakkotietona kaikille, että viikolla 45 vietetään Kerttuli-viikkoa. Viikon aikana tapahtuu välitunneilla monenlaista pientä kivaa tekemistä. Voit haastaa itseäsi joko taidossa, tiedossa tai muistissa. Tai sitten voit antaa luovuutesi kukkia! Seuraa Kerttulin käytävämainontaa! Vinkkinä ”piipäille”: Laita piin desimaalit harjoitteluun. Viikko huipentuu lauantain 11.11. Harppi-festareihin, jonne lähdetään yhdessä TSYKkiläisten kanssa.

Viikon tapahtumat:

Maanantai 30.10.

  • Äidinkielen treenit klo 14.45-16 luokassa 202
  • Poikien joukkue 1 salibandyturnauksessa

Tiistai 31.10.

  • Halloween-juttuja. Parhaiten pukeutuneita palkitaan!
  • Matematiikkakilpailu klo 15.00 luokka 405
  • Poikien joukkue 2 salibandyturnauksessa
  • Poikien salibandyfinaalit 

Keskiviikko 1.11.

  • Klo 8-9 opekokous
  • Klo 9-10 Mindful student
  • Kemiakilpailu klo 14.00 luokassa 403
  • Tyttöjen salibandyturnaus

Torstai 2.11.

  • Klo 13.15-14.00 kaikilla RO-tuokio
  • Fysiikkakilpailu klo 15.00 luokassa 407

Perjantai 3.11.

  • Klo 13.15 -14.30 matikkapaja luokassa 205A
  • ÄI5-ryhmät Koulukinossa klo 13.30 – 15.10
 • Hyvää pyhäinpäivää ja iloisia halloween-juhlia!