Viikko 45 Tehdään Kerttuli tutuksi ja juhlitaan isiä

Tällä viikolla koulu avaa ovensa kaikille Kerttulin lukion toiminnasta kiinnostuneille. Tiistai-iltana klo 18 koulun rehtori Tapio Laine toivottaa Monitoimisalissa huoltajat ja nuoret tervetulleiksi tutustumaan koulun tiloihin ja opettajiin.

 

Maanantaina 7.11.

  • alkaa ilmoittautuminen kevään yo-kirjoituksiin.
    • Ilmoittautumislomake täytetään ja tulostetaan kotona. Jos olet korottamassa edelliskerran kirjoitusten arvosanoja, ilmoittaudu myös niihin.
    • Tarkista ilmoittautumislomake, allekirjoita se ja vie se mahdollisimman pian KOULUSIHTEERILLE.
    • Jos et voi tulostaa ilmoittautumislomaketta, täytä lomake kuitenkin Wilmassa, tallenna se ja käy tulostamassa lomake opon tai koulusihteerin luona. (Heidi Auteron luona ei voi tulostaa lomaketta.)
    • Varaudu jonottamaan vuoroasi.
    • Syksyn 2022 YO-arvosanat tulevat koululle to 10.11.
    • Perjantaina 18.11. ilmoittautuminen päättyy.
    • Tekninen ohje löytyy täältä.

Tiistaina 8.11.

  • terveystiedon opiskelijat (TE 1.2.) saavat vieraakseen Urheiluakatemiassa työharjoitteluaan suorittavan fysioterapeuttiopiskelija Panu Peräkylän. Hän tulee kertomaan fysioterapian opinnoista sekä mihin fysioterapeutti voi erikoistua ja työllistyä. Panu myös ohjeistaa ja vetää opiskelijoille taukojumppaa.
  • klo 10-11 UE5-kurssin ryhmä vierailee Turun katolisessa kirkossa isä Stanislawin opastamana.
  • klo 14.45-16.00 ÄIDINKIELEN TREENIT pidetään luokassa 203.
  • klo 18-20 on Kerttuli tutuksi -ilta.

Keskiviikkona 9.11.

  • klo 9-11  järjestetään Oikeusguru-kilpailun alkukilpailu luokassa 205B. Kilpailussa mitataan lukiolaisten oikeudellista ajattelua ja lakitietoa sekä tutustutetaan lukiolaisia oikeustieteen opiskeluun. Kilpailu toteutetaan Abitti-alustalla. Alkukilpailussa parhaiten menestyneet pääsevät loppukilpailuun, joka järjestetään 12.12.2022 Helsingin käräjäoikeuden tiloissa. Loppukilpailun kaksi parasta hakijaa saa oikeustieteen opiskelupaikan ilman pääsykoetta. Toinen paikoista on Lapin yliopistosta ja toinen Itä-Suomen yliopistosta. Opiskelupaikkojen lisäksi loppukilpailun voittaja saa palkinnoksi 1 000 euroa. Toiseksi tullut finalisti palkitaan 500 eurolla ja kolmanneksi sijoittunut  250 eurolla. Oikeusguru-kilpailun järjestävät yhteistyössä Suomen Lakimiesliitto ja HYOL ry.

Torstaina 10.11.

  • tulevat syksyn yo-tulokset.
  • klo 14.50-15.40 Turun kaupunginvaltuutettu Janika Takatalo luennoi Monitoimisalissa. Aiheena urasuunnittelu, työelämä ja koulutus. Saa tulla kuuntelemaan.

Perjantaina 11.11.

  • seurakunta tulee pitämään päivänavauksen.
  • klo 13.15-14.30 on matikkapaja luokassa 205A.

Lauantaina 12.11.

  • klo 9.15 starttaa bussi Kerttulista Harppi-festareille. Mukaan ilmoittautuneet olkaa ajoissa paikalla! Takaisin koululla ollaan n. klo 21.

Sunnuntaina 13.11. 

  • nostetaan lippu salkoon ja juhlitaan Isänpäivää. Muista keittää isälle aamukahvit!

Muistutuksena vielä Ketunkolon käyttöohjeet.

Mainiota maanantaita ja työviikkoa kaikille!