Viikko 40 Arviointiviikko päättyy ja uusi jakso alkaa

  • Maanantaina 3.10. on kuudennen palkin koe alkaen klo 10 ja siihen päättyy lukuvuoden ensimmäinen jakso.

4.10. vietetään korvapuustipäivää vaikkapa koeviikon loppumisen ja uuden jakson alkamisen kunniaksi.

  • Toinen jakso alkaa tiistaina 4.10. lukujärjestyksen mukaan.
  • Abien OP 1 2/2-kurssin oppitunnit viikolla 40 ti,ke ja to –  ks. tarkemmin opojen Wilma-viestit!
  • Verona-ryhmällä on infotapaaminen 4.10.  klo 14.30 lk 312. Kerttulista lähtee kohti Veronaa 23 opiskelijaa ja opettajat Raita Autio ja Mirkka Maisila. Opintomatkan aikana he tutustuvat italialaiseen kulttuuriin, kouluun ja perhe-elämään. He ovat matkalla 5.10.-12.10. ja heidän seikkailuaan voi seurata täältä: https://sites.google.com/edu.turku.fi/verona-turku/etusivu Italialaiset ovat tulossa vastavierailulle huhtikuussa.
  • Torstaina 6.10. esittäytyy opiskelijakunnan hallitus ykkösille monitoimisalissa klo 13.15-13.30 välitunnilla.
  • Perjantaina 7.10. pidetään Turpotietäjä 2022 -alkukilpailu Kerttulin lukiossa klo 9-11 ja Matikkapaja klo 13.15-14.30 luokassa 205.
  • Turpotietäjä 2022 -kilpailu on valtakunnallinen, lukiolaisten turvallisuuspolitiikan ja kokonaisturvallisuuden tietämystä mittaava tietokilpailu. Alkukilpailussa parhaiten pärjänneet pääsevät loppukilpailuun. Voittajalle on luvassa ensimmäisen kerran kilpailun historiassa palkinnoksi suora yliopistopaikka. Voittaja saa opiskelupaikan Turun yliopiston yhteiskuntatieteellisestä tiedekunnasta, pääaineena poliittinen historia. Loppukilpailun kolme parasta palkitaan myös rahapalkinnoilla.
  • Ilmoittaudu mukaan pörssilähettiläskoulutukseen. Pörssilähettiläänä saat mm. koulutusta taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta talouden huippuasiantuntijoilta. Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan!

Mukavaa lokakuun ensimmäistä viikkoa kaikille!