Viikko 21 Tutor-asiaa ja arviointiviikko alkaa

 

  • Tule tutoriksi uusille kerttulilaisille! 

Kuka tutor on?

Tutorit ovat Kerttulin vanhempia opiskelijoita, jotka ohjaavat ja auttavat uusia lukion aloittavia opiskelijoita eli ykkösiä. Tutor mm. tutustuttaa Kerttuliin, sen tapoihin, kouluyhteisöön ja uusiin kavereihin. Tutorit toimivat pareina ja/tai pienissä ryhmissä, joten opintopisteiden lisäksi saat kavereita ja kivan rentoa tekemistä yhdessä muiden tutorien ja uusien ykkösten kanssa. Tällä viikolla wilmassa lisätietoa tutoroinnista sekä ilmoittautumisohjeet. Vastuuopettajana Tiina Saarinen, jonka tavoittaa myös luokasta 204.

  • Maanantaina ja tiistaina 24.5-25.5. opiskellaan vielä lukujärjestyksen mukaisesti.
  • Keskiviikkona 25.5. alkaa arviointiviikko klo 8.30 ykköspalkin koetilaisuudella.
  • Torstaina 26.5. on helatorstai, joka on vapaapäivä.
  • Perjantaina 27.5. jatketaan kakkospalkin kokeella klo 10.
  • Koeviikko jatkuu ensi viikolla torstaihin asti. Perjantaina on toimintapäivä muilla paitsi ICT-linjalaisilla, joilla jo edellisenä iltana toimintaa ja lauantaina pidetään lakkiaiset Logomossa, jonne myös kakkosvuoden opiskelijat ovat tervetulleita. Ykkösillä on lauantaina lukuvuoden päätöstilaisuus koululla. Ensi viikon blogissa tarkemmat aikataulut.