Viikko 16: Keskiviikkona tietokirjailija vierailee koululla

Tiistaina 19.4. järjestetään rästikoe klo 16 alkaen monitoimisalissa. Jos ajattelit osallistua uusintakokeeseen, ilmoittauduthan siihen Wilman kautta mielellään jo tällä viikolla, mutta viimeistään maanantaihin 25.4. mennessä.

Kiinnostavatko vihreät arvot, biologia, luonnon monimuotoisuus, ilmastokriisin torjuminen ja luonnonsuojeleminen? Tietokirjailija, toimittaja ja biologi Juha Kauppinen saapuu ensi viikolla vierailemaan koulullamme! Kauppinen esittelee tietokirjojaan keskiviikkoja 20.4 klo 14.45-16 monitoimisalissa.

Kauppinen on kirjoittanut tietokirjan Monimuotoisuus (2019) luonnon monimuotoisuuden katoamisen vaikutuksista Suomessa ja monimuotoisuuden merkityksestä ylipäätään ilmastokriisin torjunnassa. Hänen uusin teoksensa Heräämisiä – kuinka minusta tuli luonnonsuojelija (2021) puolestaan perehdyttää luonnonsuojelun aatteen syntyyn ja kertoo omaelämäkerrallisesti heräämisestä luonnonsuojeluun sekä pohtii, miksi luonnonsuojelu on nyky-yhteiskunnassa vaikeaa.

Kaikki opiskelijat ja henkilökunta, tervetuloa kuuntelemaan!

Toisen vuoden opiskelija Aino Kujari tuli valituksi Suomen toiseksi edustajaksi filosofian olympialaisiin Lissaboniin toukokuun lopulla. Onnea Ainolle olympiapaikasta ja tsemppiä kisoihin!