Viikko 46 Tulevaisuudensuunnitelmia

Tällä viikolla abiturienteilla on ylioppilaskirjoituksiin ilmoittautumista ja jatko-opintoinfoa.

Viime viikolla saatiin syksyn ylioppilaskirjoitusten tulokset ja ilmoittautuminen kevään kirjoituksiin on nyt alkanut. Jos olet osallistumassa keväällä ylioppilaskirjoituksiin, muista viedä Wilmassa täytetty lomake koulusihteerille viimeistään torstaina 18.11. Koepäivät löytyvät sivuilta https://www.ylioppilastutkinto.fi/ylioppilastutkinto/koepaivat/kevaan-2022-koepaivat.

  • Terveydenhoitaja Leena Kurka kertoo seksuaaliterveydestä TE 1-kurssilaisille tiistaina 16.11.
  • OP1-kurssilla tiistaina 16.11. tulee  Aino Aaltonen Valmennuskeskuksesta alustamaan aiheesta OPISKELUTEKNIIKKA.
  • Keskiviikkona 17.11. Psykologia 7 -kurssilaiset osallistuvat mielenterveyspaneeliin, jossa kokemusasiantuntijat kertovat masennuksestaan, ahdistuneisuudestaan, kodittomuudestaan ja päihteiden käytöstään sekä siitä, miten he ovat selvinneet vaikeuksistaan. Paneeli toteutetaan yhteistyössä Turun kaupungin kirjaston kanssa.
  • Abiturienttien huoltajailta pidetään etänä keskiviikkona 17.11. klo 18. Aiheena jatko-opinnot. Opinto-ohjaajat esittelevät.
  • Torstaina 18.11. Studentum Road Show –jatkokoulutuskiertue tulee kouluumme. Käy välitunneilla juttelemassa ja tutustumassa koulutusvaihtoehtoihin.

 

Tenttiakvaario

Tenttiakvaario tarjoaa joustavan mahdollisuuden kokeen suorittamiseen, kun koe on jäänyt tekemättä hyväksyttävästä syystä arviointiviikolla. Tenttiakvaariossa koe tehdään abitti-järjestelmän avulla monitoimisalin yhteydessä olevassa tilassa, jossa on kameravalvonta. Tilaan ei oteta omia tavaroita, vaan talo tarjoaa käyttöön tietokoneen, muistitikun ja kuulokkeet.

Ohje tenttiakvaarion käyttöön:

  1. Sovi suoritusaika opettajan kanssa.
  2. Hae sovittuun aikaan avain koulusihteeriltä.
  3. Laita omat tavarat tenttiakvaariotilassa olevaan kaappiin.
  4. Käynnistä kone muistitikulta (tilassa ohje boottaamiseen) ja tee koe.
  5. Päätä koe ja palauta avain koulusihteerille.

 

Mukavaa toisen jakson viimeistä kokonaista kouluviikkoa!

Koeviikko alkaa ensi viikon torstaina 25.11.