Viikko 17: Kaikki opiskelijat lähiopetuksessa

Koko koulu siirtyy maanantaina 26.4.2021 lähiopetukseen. Vahva maskinkäyttösuositus jatkuu ja hygienia- ja etäisyysohjeita on syytä noudattaa. Pidemmät välitunnit kannattaa viettää ulkona. Maanantaista lähtien on voimassa uusi ruokailuaikataulu, joka löytyy kotisivuilta.  Olemme ottaneet käyttöön kolmannen ruokailutilan: monitoimisalissa ruokailevat ottavat ruokansa yläruokalan linjastosta ja siirtyvät ruokailemaan monitoimisalin työpöytäpaikoille.

Lukiolaiset voivat olla korona-asioissa yhteydessä Opiskeluterveydenhuollon keskitettyyn puhelinpalveluun. p. 02 266 1570 (ma–to klo 8–15, pe klo 8–13). Testiin voi hakeutua myös Omaolo-palvelun kautta. Iltaisin ja viikonloppuisin palvelee Turun alueen yhteispäivystys numerossa 02 313 8800.

Neljännen jakson uusintakoe pidetään ti 27.4.2021 klo 15 – 18 monitoimisalissa.

Keskiviikkona 28.4. klo 18:00 järjestetään 1. vuoden opiskelijoiden huoltajailta. Ryhmänohjaajat lähettävät kutsut etänä pidettävään huoltajailtaan oman ryhmänsä huoltajille.

Hyväksytyn yksittäisen kurssin korotuskuulustelu (arvioitu jaksoissa 1-4) pidetään 3.5. klo 15.00 – 18.00. Ilmoittautuminen kuulusteluun päättyy 26.4. Hyväksytyn kurssin arvosanan voi korottaa kerran vuoden aikana kurssin suorittamisesta. Korotuskuulusteluun sisältyy mahdollisesti tehtäviä, jotka on palautettava opettajalle ennen koetilaisuutta. Korotuskuulustelussa voi korottaa vain yhtä kurssia. Korotuskuulusteluun ilmoittaudutaan erillisellä lomakkeella, joka löytyy kanslian edessä olevalta hyllyltä. Lomake palautetaan suoraan opettajalle viimeistään kalenteriin merkittynä ilmoittautumispäivänä.

Koko oppiaineen korotustentti (keväällä 2021 valmistuvat) pidetään 4.5.2021 klo 15.00 – 18.00. Ennen päättötodistuksen antamista opiskelijalle annetaan mahdollisuus koko oppiaineen oppimäärän arvosanan korottamiseen erillisessä korotustentissä. Korotustenttiin ilmoittaudutaan erillisellä lomakkeella. Ilmoittautuminen korotustenttiin päättyy 26.4.2021.

Hauskaa vappua kaikille!

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.