Viikko 20: ”Keltainen toukokuu – mikset sä jo tuu?”

Maanantaina 13.5 HI 5- ryhmä osallistuu arkeologisiin kaivauksiin Aboa Vetus-museossa klo 13 – 15.15

Keskiviikkona 15.5 sama HI 5- ryhmä on kuuntelemassa luentoa kaupunkiarkeologiasta Aboa Vetus- museossa klo 9 – 10 ja YH4.3 eli lakitiedonkurssilaiset ovat käräjäoikeudessa klo 9.00 alkaen.

Psykologian 4-kurssilaiset vierailevat Turun kriisikeskuksessa torstaina 16.5. Kriisikeskus tarjoaa apua akuuttien kriisien kohtaamisessa sekä kehitys- ja elämänkriisitilanteissa. Opiskelijat saavat tutustua, miten sosiaalialan ja terveysalan ammattilaiset sekä vapaaehtoistyöntekijät auttavat kriisitilanteissa.

Perjantaina 17.5 YH 6- kurssi osallistuu Tulevaisuuden tutkimuksen työpajaan Aboa Vetus- museossa klo 13.15 – 14.30.

Perjantaina on myös ICT-lukion toiminnallinen kevätpäivä.  Tällä kertaa ykkös- ja kakkosvuotiset opiskelijat ottavat mittaa toisistaan erilaisilla rasteilla, jotka liittyvät muun muassa robotiikkaan, pienelektroniikkaan ja ”ompelutaitoon” . Päivän lopuksi tutustutaan valmistuvien opiskelijoiden päättötöihin.