Viikko 15: Viides ja viimeinen jakso alkaa

Viides jakso alkaa maanantaina 8.4. lukujärjestysten mukaisesti.

Kerttulin lukion vaalipaneeli pidetään  tiistaina 9.4.2019 klo 13 alkaen ammatti-instituutin salissa. Paneeliin on varattu aikaa klo 15 asti. Opiskelijat ovat  saaneet panelisteiksi ehdokkaat kaikista  eduskuntapuolueista. Paneelia vetävät puheenjohtajina Alina Altis ja Niklas Vaulanen. Varsinaiset vaalit ovat sunnuntaina 14.4.

Keskiviikkona 10.4. Kerttulissa pidetään Suomen ruotsinopettajien ja SFV:n (svenska folkskolans vänner) järjestämä ruotsin kielen kirjoituskilpailu 2. vuosikurssin opiskelijoille  klo 14.30-16.30 luokassa 309. Kilpailussa on kaksi sarjaa: pitkä ruotsi/kielikylpy ja keskipitkä ruotsi. Suomen parhaat palkitaan raha- ja kirjastipendeillä. Välkommen alla och lycka till!

Perjantaina on seurakunnan aamunavaus.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.