Viikko 7: Penkkarit ja wanhojen tanssit

Maanantaina 11.2. pidetään rästikoe klo 15 – 18.

Keskiviikkona 13.2. on vanhojentanssien kenraaliharjoitus klo 14.45 – 16.00 Kupittaan palloiluhallissa.

Ystävänpäivää vietetään torstaina 14.2. mutta koulumaailmassa tärkeämpi tapahtuma lienee penkkarit eli penkinpainajaiset. Silloin lukion vanhimmat juhlivat viimeistä koulupäiväänsä. Kerttulissa abiturienttien koulupäivä alkaa yhteisellä brunssilla opettajien kanssa klo 9.30. Tämän jälkeen varsinainen abishow pääsee vauhtiin. Perinteeseen kuuluu myös rekoilla ajelu ja karamellien heittely, Kerttulin pihasta abit lähtevät ajelulle noin klo 12.30.

Juhlahumun keskellä kannattaa muistaa, että uusintakokeeseen ilmoittautuminen päättyy torstaina.

Perjantaina 15.2. on vuorossa vanhojenpäivä. Kakkosvuotisista on tullut lukion vanhimpia opiskelijoita ja sen kunniaksi he pukeutuvat juhlapukuihin ja tanssivat Wanhojen tansseissa. Kerttulissa tansseja pääsee seuraamaan klo 11 – 13 lukion salissa,  varsinainen juhla alkaa Logomossa klo 18.00.

 

Ensi viikolla on talviloma.

Hyvää lomaa kaikille!

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.