Elokuu

Tutorit järjestivät iltapäivän uusia ykkösiä varten. Tapahtuman tarkoitus oli tuottaa ryhmähenkeä ja luoda sidoksia oppilaiden välillä. Leikittiin naruleikkiä eli opiskelijat järjestyivät narua pitkin nimen, syntymäpäivän ja pituuden mukaan.

 

Seuraavaksi opiskelijat ylittivät myrskyävän ”Aurajoen” käyttäen pelkkiä sanomalehden paloja, nokkeluutta ja loistavaa tiimityötä.

 

 

 

Tämän jälkeen homman nimi oli seuraava:”Pyllyt ylös, rinkiin ja pallo keskelle.” Kun pallo sujahti jalkojen välistä, eliminoitiin epäonnistunut atleetti pois pelistä.

 

 

Kun ryhmä oli kamppaillut toisiaan vastaan, tuli aika siirtyä tukkihumaltumaan. Kaikki tuoreet Kerttulin opiskelijat sekä ryhmänohjaajat sekoitettiin ryhmiin. Osallistujat kirmasivat kuin villivarsat kepin luo, jonka ympärillä pyörittiin kymmenen kierrosta otsa kiinni kepissä. Tämän jälkeen hoiperreltiin jonoon takaisin lähettämään seuraava matkaan.

 

Tunnelma oli loistava koko tapahtuman ajan ja sää oli mainio. Lopuksi reippaimmat osallistuivat saksalaiseen käsileikkiin, mutta leikin alussa kesken taputuksen leikki vaihtuikin ponileikkiin. Reippaille ykkösille jaettiin juomat tapahtuman lopuksi ja kaikki pääsivät loistavin mielin viikonlopun viettoon.

Kerttulin tutorit