Marraskuu 2023

Marraskuu oli Kerttulissa tapahtumatäyteinen!

Ryhmänohjaajat tarjosivat kakkosille perinteiset puolivälipullat.

Kerttuli menestyi myös erinomaisesti koulujen välisessä salibandyturnauksessa. Tyttöjen joukkue voitti oman turnauksensa ja poikien joukkueista toinen voitti turnauksen ja toinen pronssia!

Kerttulilaiset menestyivät myös Neljän tieteen kisoissa. Aarni Linderborg, Joakim Lauas, Eelis Majasuo, Niila Kuusisto, Matias Sjölund ja Onni Lehtinen kilpailivat kemiassa ja Onni Lehtinen pääsi loppukilpailuun asti. Matematiikassa kilpailivat Patrick Pinomäki, Samuli Mäkelä ja Matias Sjölund. Tietotekniikassa kilpaili Andrei Belogurov.

Kerttulissa pidettiin marraskuussa myös Kerttuli-viikko 6.-10.11., jolloin välituntisin järjestettiin pientä kisailua ja erilaisia rasteja. Opiskelijat innostuivat erityisesti Piipää-kilpailusta, jossa tuli osata piin desimaaleja. Veikka Iivonen voitti Piipää-kisan suvereenisti luettelemalla ulkoa 500 piin desimaalia. Palkinnoksi hän sai yhtä monta suklaakonvehtia. Muutkin voittajat osasivat yli 100 desimaalia ja saivat myös suklaisia palkintoja.

Kerttulilaiset osallistuivat myös Harppi-festareille 11.11. TSYK:in lukion kanssa. Festarit pidettiin tänä vuonna Maunulan lukiossa. Ohjelmassa oli pelailua, pizzaa ja mielenkiintoisia esityksiä.

Viikolla 46 Kerttulista oli myös opettajia ja opiskelijoita ulkomaan vierailulla Itävallan Leobenissa. Reissulla opiskelijat majoittuivat perheissä ja tutustuivat itävaltalaiseen ystävyyslukioon. Matka oli oikein onnistunut!