Viikko 48: Arviointiviikko alkaa keskiviikkona

Jatko-opintoihin liittyviä etäinfoja on taas tälläkin viikolla tarjolla: MA 23.-  TO 26.11. Helsingin yliopisto-tapahtuma, ja KE 25. – TO 26.11. STUDIA-messut verkossa.

Yhteiskuntafilosofian kurssilaiset vierailevat Operaatio Ruokakassissa arviointiviikolla torstaina 26.11. Lisätietoa turkulaisesta avustusjärjestöstä löydät osoitteesta https://operaatioruokakassi.com/ .

Arviointiviikko alkaa keskiviikkona ykköspalkin arviointitilaisuudella ja jatkuu aina ensi keskiviikkoon asti, jolloin viimeisenä on vuorossa kuutospalkin arviointipäivä. Useimmilla kursseilla arviointipäivänä on koe, mahdollisesti myös preppaus, ja pääsääntöisesti koulupäivä alkaa arviointiviikolla klo 9:45. Koe voi olla sähköinen (Abitti-koe, Moodle-koe tms.) tai paperikoe, ja kukin opettaja kertoo tarkemmin omasta kokeestaan. Ohjeen Abitti-tikun tekemiseen löydät tästä: https://drive.google.com/file/d/1eHOfTTMOdarydPiY2U8lVFW0P6zhktGQ/view .

Jos kaipaat apua koepäiviin, tutustu Nuortennetin vinkkeihin ja valitse sinulle sopivimmat: https://www.nuortennetti.fi/koulu-ja-tyo/koulu/vinkkeja-kokeisiin/ .