Kesäloman 2023 kynnyksellä

Yli-Maarian koulun viides toimintakausi on päättymäisillään, ja on aika hetkeksi vaientaa koulun välituntikellot ja keskittyä kuuntelemaan linnunlaulua😊

Kiitos opetushenkilöstölle, oppilashuollolle, koulun ja monitoimitalon muulle henkilöstölle tämän lukuvuoden työstä. Kiitos kaikista niistä tärkeistä yksittäisten oppilaiden kohtaamisista, joita eteenne on lukuvuoden aikana tullut. Kiitos uudehkon yhtenäiskoulumme toimintakulttuurin kehittämisestä ja yhteisöllisyyden luomisesta.

Kiitokset teille huoltajille ja vanhempainyhdistysaktiiveille tuiki tärkeästä tuesta koulun opetus- ja kasvatustyölle.

Kiitokset myös kaikille muillekin koulun työtä tukeneille yhteistyökumppaneille!

Peruskoulunsa päättäneille oppilaillemme menestystä elämään sekä jatko-opintoihin!

 

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi nykyiset ja uudet oppilaamme aloittelemaan uutta kouluvuotta Yli-Maarian kouluun (Yli-Maarian koulun ja Moision yksiköissä) torstaina 10.8.2023 klo 9.15.  HUOM! 7. luokkalaiset tulevat kouluun jo klo 8.15!