Oppilaskunnan blogi

Tiistai 21.4.2020

(lähetä kuvasi viimeistään tiistaina 28.4.2020)

 


Keskiviikko 12.2.20

Ystävänpäivä

Oppilaskunta järjestää ystävänpäiväohjelmanumeroita jotka ovat:

  • Ystävänpäivänä on yöpukupäivä. Tämä tarkoittaa, että kouluun saa tulla yöpuvussa. Luokan parhaan asun pukenut saa makean palkinnon.
  • Ruokalassa soi myös musiikki koko päivän ja siihen saa esittää toiveita. Laittamalla toivelapun lavalla olevaan laatikkoon. Laatikko toimitetaan lavalle päivää ennen ystävänpäivää.
  • Ruokalassa on myös sydämet, joihin saa kirjoittaa mukavia asioita.
  • Koulussa on kaikille alakoululaisille ja kaikille halukkaille yläkoululaisille halipassit. Halipasseihin kerätään nimiä joita saa, kun halaa toista. Molemmat osapuolet saavat toistensa nimet.
  • Pitkällä välitunnilla oppilaskunnan tapahtumatiimi järjestää yläpihalla tanssiesityksen, joka kestää koko välitunnin.

Oppilaskunta haluaa toivottaa kaikille hyvää ystävänpäivää!

Leo

 

La 1.2.20

Yläpihan säännöt

 

Olemme yhteistyössä 1 ja 2 luokkien opettajien kanssa julkaisseet uudet yläpihan välituntisäännöt jotka ovat:

annetaan keppien olla maassa. Puita ja niiden juuria ei saa vahingoittaa. Kun pallo menee rajan yli  pyydä lupa sen hakemiseen opettajalta.

 

Oppilaskuntaterveisin Leo

 

Ke 29.1.20

Alapihan välituntisäännöt 

 

Oppilaskunnan johtoryhmä yhdessä koulun rehtorin ja turvallisuusvastaavien kanssa on laatinut tammikuun alussa uudet välituntisäännöt koulun alapihalle. 

Sääntöjä ovat: 

Katoksen keltaiselle alueelle ei saa mennä, ellei kulje sisään tai ulos ulkoovesta. Keinuissa saa keinua vain 20 keinahdusta ja odottava laskee keinahdukset. Keinuissa saa olla vain kaksi henkilöä. Jalkapalloa pelataan vain kentällä ja vältetään korkeita potkuja. Välituntivälineitä pyydetään välituntivalvojilta välituntien alussa.  

Tervetuloa!

Oppilaskuntaterveisin Leo