Lukien lomalle!

Nummen yksikössä järjestettiin kevätlukukaudella yhteinen lukuhaaste, jonka tavoitteena oli, että oppilaat lukevat yhteensä 700 kirjaa. Tavoite saavutettiin hienosti ja haasteen voitti 4A-luokka.

Halisissa 1B-luokan omana lukutavoitteena oli lukea yhteensä 100 kirjaa ja tässäkin tavoitteessa onnistuttiin. Nummen kirjasto ilahdutti innokkaita ekaluokkalaisia lahjoittamalla kaikille oman kirjan kesälukemiseksi.

Viimeisellä kouluviikolla Halisten yksikössä pidettiin lukupiknik, jota varten Halisten vanhempainyhdistys tarjosi herkulliset eväät.

Nummen yksikössä on puolestaan ollut kova muuttotohina. 1A- ja 2A-luokat kävivät jo Halisissa tutustumassa tulevaan koulupaikkaansa, sillä Nummen yksikkö muuttaa ensi lukuvuonna väistötiloihin Halisten yksikön pihapiiriin. 

Hyvää kesälomaa!