Nummenpakan koululle lahjoitettiin Vesireppu lähiympäristön tutkimiseen

vesireppu

Kupittaan Rotary-klubista Paavo Okko ja Hanna Lehto kävivät luovuttamassa Nummenpakan koulun Aurajoen yksikköön oman vesirepun pe 28.5.2021. Lahjoituksen ottivat koululla vastaan innokkaasti ja korona-ohjeistusten mukaisesti erityisluokanopettaja Jari Partanen sekä rehtori Jukka Laine.

Vesirepun tarkoituksena on kiinnostaa lapsia ympäristön tilasta ja oman lähivesistön tilasta. Vesireppua käytetään lähiympäristön tutkimiseen osana Ihan Pihalla- hankkeessa tuotettavia oppimiskokonaisuuksia. Vesirepun sisältämät tarvikkeet mahdollistavat esim. Nummenpakan koulun oppilaiden Aurajoen veden lämpötilan, näkösyvyyden, sinilevätilanteen, happipitoisuuden tutkimisen.

Lisätietoa aiheeseen liittyen: www://www.vesireppu.com/