Nivelvaiheet – Siirtyminen 1. luokalle ja 7.luokalle

Tervetuloa Nummenpakan kouluun oppilaaksi!

OPPILAAKSI 1.LUOKALLE
Kouluun ilmoittautumisesta ja Nummenpakan koulusta (Nummen ja Halisten yksiköt) kertova infoilta etänä Teamsin kautta järjestettiin torstaina 14.1.2021. Materiaalit infosta löytyvät alla olevan linkin takaa: Tulevien 1.luokan oppilaiden huoltajien info-paketti

OPPILAAKSI 7.LUOKALLE
7.luokkien vanhempainilta 11.8.2021 – rehtori terveiset

Elokuussa 2021 aloittavien 7.luokkalaisten (kuten myös 8.- ja 9.luokkalaisten) lukujärjestykset julkaistaan ennen juhannusta Wilmassa, jolloin myös alakoulun Wilma vaihtuu Nummenpakan koulun  Wilmaksi. Huomioitavaa on, että työjärjestykseen voi tulla pieniä muutoksia vielä elokuun aikana. 

Muistattehan, että 7.luokkalaisten luokkamuodostuksissa huomioidaan alueen alakoulujen oppilaiden yhdistäminen Nummenpakan koulun Aurajoen yksikön oppilaiksi yhdessä oppilaiden tuen tarpeiden kanssa. Käytännössä jokaisen alueemme oppilaan luokassa on 7.luokalla luokkakavereita ”vanhasta koulusta” ja lisäksi uusia luokkakavereita alueen muista kouluista.  Tärkeää on muistaa, että lähettävistä kouluista on yläkouluun välitetty opetuksen järjestämisen kannalta välttämätön tieto, kuten oppilaiden tuen tarpeet mukaan lukien sosiaaliset taidot ym. Toimivista luokkakaveriryhmistä opettajat ovat lähettäneet lisäksi yläkouluun tietoja, joita hyödynnetään aina jos se vain on käytännössä mahdollista toteuttaa.

Lukuvuosi 2021-21 alkaa 7.luokkalaisilla Nummenpakan koulun Aurajoen yksikössä ke 11.8.2021 klo 8.00.
7.luokkalaisten vanhempainilta pidetään heti kouluvuoden alkaessa; tarkempi ajankohta ilmestyy tänne viimeistään la 5.6.2021. Vanhempainilta järjestetään voimassa olevien korona-ohjeistuksia ym. noudattaen.

Tuleville 7.luokkalaisille ja heidän huoltajille suunnattu Aurajoen yksikön esittelyvideo 2021 (Katso tästä)
Yksityiskohtaisempi infopaketti 2021 (=yläkouluinfo) tuleville 7.luokkalaisille ja huoltajille aukeaa tästä. Yläkoulun valinnaisaineista yleistä tietoa löytyy täältä.

Jos olet tulossa syksyllä 7.luokalle Aurajoen yksikköön, kannattaa sinun myös katsoa tämä toinen video, jossa oppilaat vastailevat kysymyksiin, jotka saattavat askarruttaa kun alakoulusta siirrytään yläkouluun (video käynnistyy tästä)