Tunnelmia MOK-viikolta

Viime viikolla Nummen ja Halisten yksiköissä vietettiin MOK-viikkoa (MOK = monialaiset oppimiskokonaisuudet). Viikon teemana oli ”Liikun, leikin ja liikutun luonnossa”. Ohjelmassa oli mm. paljon ulkoilua ja retkiä lähiympäristöön.

3B Kupittaanpuistossa

 

 

3B kirjastovierailulla

 

 

 

 

4A:n luontorunoja

4B kalastamassa

 

 

Väistötilojen valmistuminen viivästyy

Nummen koulutalon Halisten väistötilan valmistuminen viivästyy

Nummen koulutalon peruskorjaukseen liittyvien sisäilmatutkimusten johdosta on aikaisemmin päätetty väistötiloihin siirtymisestä. Nummen koulutalossa toimii Nummenpakan koulun Nummen yksikkö ja osa Katariinan koulua. Halisissa osoitteessa Paavinkatu 13 tilaelementtien valmistuminen myöhästyy edelleen.

Uusi valmistumispäivä on 1.10.2021.

Kesän aikana tehtyjen käyttöä turvaavien toimenpiteiden vuoksi Nummenpakan koulu ja Katariinan koulu jatkavat Nummen koulutalon käyttöä Paavinkadun tilojen valmistumiseen asti.

Uusiin väistötiloihin muuttaminen järjestetään mahdollisimman nopeasti, kun tilat valmistuvat ja ovat kokonaisuudessaan käyttökunnossa. Käytännön järjestelyistä tiedotetaan lähempänä muuttoajankohtaa.

Pyydämme välittämään mahdolliset kysymykset ensisijaisesti palautepalvelun kautta. Julkaisuluvan saaneita palautteita on mahdollista selata palautepalvelussa, jossa ”Mitä palaute koskee” -kenttään valitaan ”Sisäilma-asiat”. Sähköpostitse toimitettujen kysymysten käsittelyssä voi tällä hetkellä esiintyä viivettä.

Turun kaupungin puolesta,
Toimitilojen rakennuttamispäällikkö Anne Antola, anne.antola@turku.fi
Sisäilma-asiantuntija Johanna Kaipia, johanna.kaipia@turku.fi

Nummenpakan koulu
apulaisrehtori Katja Nousiainen, puh. 040 192 5441
rehtori Jukka Laine, puh. 050 432 3647

Väistötiloihin liittyvään sivustoon pääset tästä.

Koulutaipaleen aloitus

 

Kaikki Nummenpakan ekaluokkalaiset aloittivat viime viikolla koulunsa Halisissa. Tuttuun tapaan heidät lakitettiin keltaisin lippiksin. Tällä viikolla on laulettu jo innokkaasti aapisen laulua ja harjoiteltu monia koulutaitoja.

”Suuri reppu selässä,

käsi toisen kädessä.

Vatsanpohjaa kutittaa,

hiukan taitaa jännittää. 

Nyt alkaa koulu, ihanaa!

Tahdon pihaan livahtaa.

Olen iso koululainen,

oikein ekaluokkalainen!

Nyt alkaa koulu, ihanaa!”

(Arttu Hartikainen)

Mukavaa alkanutta lukuvuotta!

Ajankohtaista: Nummen koulutalon väistötilat valmistuvat  Halisten yksikön (Paavinkatu 13)  pihalle elokuun lopussa.  Muutamme väistötiloihin elo-syyskuun vaihteessa, kun kaikki rakennukset ovat valmiina ja toimintakuntoisia. Ajankohtaista lisätietoa väistötiloihin liittyen löydät täältä.

Muistattehan käydä Wilmassa tutustumassa ajankohtaisiin asioihin!
Wilmaan kirjaudutaan turku.inschool.fi -osoitteessa. Lisätietoa täältä.

Työjärjestykset = Lukujärjestykset
Tulevan lukuvuoden työjärjestykset löytyvät Wilmasta.

Vanhempainillat
1.luokkien vanhempainilta siirtynyt– Lisätietoa uudesta ajasta tiedotetaan erikseen  Wilmassa

7.luokan opppilaiden huoltajien vanhempainilta pidettiin ke 11.8.2021. Rehtorin osuuden asioihin voit käydä perehtymässä täältä.

Ennakkotietoa tulevan lukuvuoden aloitukseen liittyen

Lukuvuoden 2021-22  aloitus Nummenpakan koulussa

Koulu alkaa kaikilla Nummenpakan koulun oppilailla ke 11.8.2021. Torstaista 12.8.2021 alkaen opiskellaan työjärjestyksen mukaisesti.

Nummen ja Halisten  yksikön 1. ja 2. luokan oppilaat aloittavat opiskelun Halisten yksikössä (Paavinkatu 13)  klo 9.00

Nummen yksikön 3.-6. luokkien oppilaat aloittavat opiskelun Nummen koulutalossa (Kirkkotie 31) klo 9.00.

Nummen koulutalon väistötilat valmistuvat  Halisten yksikön (Paavinkatu 13)  pihalle elokuun lopussa.  Muutamme väistötiloihin elo-syyskuun vaihteessa, kun kaikki rakennukset ovat valmiina ja toimintakuntoisia.

Tarvittaessa lukuvuoden aloituksesta ja esim. väistötilojen etenemisestä tiedotetaan elokuun alussa Wilmassa. Ajankohtaista lisätietoa väistötiloihin liittyen löydät täältä.

Aurajoen yksikön (Papinkatu 4) 7.luokan oppilaat aloittavat opiskelun klo 8.00 ja 8.-9.luokan oppilaat aloittavat opiskelun klo 9.00

HUOM!  Kaikkien yli 16-vuotiaiden  ja 12-15 vuotiaiden riskiryhmäläisten rokotusaikoja on saatavilla ennen koulujen alkua; lisätietoa täältä.

Wilmaan kirjautumisessa muutoksia- Wilmassa käyttökatko to 24.- ke 30.6.2021 välisen ajan.
Wilmaan ei pääse kirjautumaan to 24.-  ke 30.6.2021 välisenä aikana. Käyttökatkon jälkeen 1.7.2021  Wilmaan kirjaudutaan turku.inschool.fi -osoitteessa. Lisätietoa täältä.

Työjärjestykset = Lukujärjestykset
Tulevan lukuvuoden työjärjestykset ovat Wilmassa nähtävissä keskiviikkona 23.6.2021. Työjärjestys löytyy, kun klikkaat kalenterista elokuun ensimmäisen kokonaisen työviikon eli viikon 33. Muutokset ovat toki edelleen mahdollisia

Vanhempainillat
1.luokan oppilaiden huoltajille pidetään vanhempainilta ke 11.8.2021 klo 18.00 – Vanhempainilta siirtynyt – Lisätietoa Wilmassa
7.luokan oppilaiden huoltajille pidetään vanhempainilta ke 11.8.2021 klo 18.00 Teamsin välityksellä -lisätietoa Wilmassa  . HUOM! Rehtorin osuuden voit käydä katsomassa täältä.

Rehtorit ja koulusihteeri vuosilomalla
Rehtori Jukka Laine, apulaisrehtori Katja Nousiainen ja koulusihteeri Tanja Virtanen aloittavat lomansa  torstaina 24.6.2021.  Töihin palaamme maanantaina 2.8.2021. Loma-aikana pidämme Wilman ja työpuhelimen suljettuna.

Toivotamme kaikille oikein hyvää kesää!

 

Wilmaan kirjautumisessa muutoksia – Wilma on pois käytöstä 24.-30.6.2021 välisen ajan huoltokatkon vuoksi

WILMA on pois käytöstä 24.-30.6.2021 välisen ajan huoltokatkon vuoksi.
Alla ohjeet wilmaan kirjautumiseen käyttökatkon jälkeen 1.7.2021 alkaen. Myös Wilmasta löytyy aiheeseen liittyvä tiedote.Kirjautuminen Wilmaan käyttökatkon jälkeen
Käyttökatkon jälkeen kirjaudutaan turku.inschool.fi -osoitteeseen

Oppilaat ja opiskelijat
Oppilaat ja opiskelijat valitsevat kohdan ”Kirjaudu @edu.turku.fi-tunnuksella”. Valitsemalla tämän Wilma avaa sts.edu.turku.fi-sivun, jossa kirjautuminen tehdään.
Käyttäjätunnuksena merkitään @edu.turku.fi -sähköpostiosoite.
Pelkkä lyhyt käyttäjätunnus ei enää riitä.
Huoltajat
Huoltajien kirjautumiseen ei tule muutoksia. Jos huoltajat ovat unohtaneet salasanansa, he voivat käyttää Unohditko salasanasi? -linkkiä, joka löytyy Wilman etusivulta. Salasanojen vaihtaminen onnistuu vain selaimella. Salasanan vaihdon jälkeen voi jälleen kirjautua Wilma-sovellukseen.

Wilma-sovellus
Wilma-sovellus löytyy Play-kaupasta ja App Storesta nimellä Wilma. Turun kaupungin Wilmaan pääset kirjautumaan valitsemalla turku.inschool.fi.

Oppilaat ja opiskelijat
Oppilaat ja opiskelijat kirjautuvat valitsemalla ”Kirjaudu @edu.turku.fi-tunnuksella. (mobiili)
Sovellus avaa sts.edu.turku.fi -sivun, jossa kirjautuminen tehdään.
Käyttäjätunnuksena merkitään @edu.turku.fi-sähköpostiosoite.
Pelkkä käyttäjätunnus ei enää riitä.

Lukien lomalle!

Nummen yksikössä järjestettiin kevätlukukaudella yhteinen lukuhaaste, jonka tavoitteena oli, että oppilaat lukevat yhteensä 700 kirjaa. Tavoite saavutettiin hienosti ja haasteen voitti 4A-luokka.

Halisissa 1B-luokan omana lukutavoitteena oli lukea yhteensä 100 kirjaa ja tässäkin tavoitteessa onnistuttiin. Nummen kirjasto ilahdutti innokkaita ekaluokkalaisia lahjoittamalla kaikille oman kirjan kesälukemiseksi.

Viimeisellä kouluviikolla Halisten yksikössä pidettiin lukupiknik, jota varten Halisten vanhempainyhdistys tarjosi herkulliset eväät.

Nummen yksikössä on puolestaan ollut kova muuttotohina. 1A- ja 2A-luokat kävivät jo Halisissa tutustumassa tulevaan koulupaikkaansa, sillä Nummen yksikkö muuttaa ensi lukuvuonna väistötiloihin Halisten yksikön pihapiiriin. 

Hyvää kesälomaa!

Nummenpakan koululle lahjoitettiin Vesireppu lähiympäristön tutkimiseen

vesireppu

Kupittaan Rotary-klubista Paavo Okko ja Hanna Lehto kävivät luovuttamassa Nummenpakan koulun Aurajoen yksikköön oman vesirepun pe 28.5.2021. Lahjoituksen ottivat koululla vastaan innokkaasti ja korona-ohjeistusten mukaisesti erityisluokanopettaja Jari Partanen sekä rehtori Jukka Laine.

Vesirepun tarkoituksena on kiinnostaa lapsia ympäristön tilasta ja oman lähivesistön tilasta. Vesireppua käytetään lähiympäristön tutkimiseen osana Ihan Pihalla- hankkeessa tuotettavia oppimiskokonaisuuksia. Vesirepun sisältämät tarvikkeet mahdollistavat esim. Nummenpakan koulun oppilaiden Aurajoen veden lämpötilan, näkösyvyyden, sinilevätilanteen, happipitoisuuden tutkimisen.

Lisätietoa aiheeseen liittyen: www://www.vesireppu.com/

Keväinen luontopolku Halisissa

Halisten yksikön oppilaat kävivät tänään kevät-oppimisteeman mukaisesti järjestetyllä luontopolulla koulun lähimetsässä. Polkua seurattiin valkoisen nauhan avulla, ja matkan varrelle oli ripoteltu keväiseen luontoon liittyviä tehtäviä. Lämmin sää suosi luonnosta nauttijoita. Innokkaimmat kiersivätkin polun kaksi kertaa.