Nummen yksikön väistötilat rakennetaan Halisiin

Nummen koulutalo (Kirkkotie 31) tyhjenee lukuvuoden 2020-21 päätteeksi, koska koulutalon sisätiloissa alkaa remontti.

Elokuussa 2021 Nummen yksikkö aloittaa kouluvuoden väistötiloissa, jotka rakennetaan Halisten yksikön pihalle (Paavinkatu 13). Nummen yksikön oppilaiden lisäksi väistötiloihin tulee Katariinan koulun luokkia, joiden luokkatilat ovat Nummen koulutalossa Kirkkotiellä.

Väistötiloihin tulee luokkahuoneiden lisäksi oppilashuoltohenkilökunnan tilat, ruokailutila, iltapäivätoiminnan tila (Nummen ippe) ja käsityöluokat. Liikuntatilaa ei tule. Nummen yksikkö on alustavien suunnitelmien mukaan väistötiloissa kolme vuotta.

Väistötiloihin liittyvistä asioista tiedotetaan oppilaita, huoltajia sekä opetus- ja oppilashuoltohenkilöstöä tiedotetaan aina kun uutta tiedotettavaa on.

Uutisointia Nummen koulutalon väistötiloihin liittyen:

12.5.2021 Kasvatus- ja opetuslautakunnan esityslistan päätöpöytäkirja: Lausunto Nummen koulutalon teknisen peruskorjauksen hankeselvityksestä

30.4.2021: Nummen koulutalon teknisen peruskorjauksen hankeselvitys 30.4.2021

15.4.2021 Väistötilojen rakentaminen Nummen koulutalon hiekkakentälle
Nummen koulutalon hiekkapihalla (Kirkkotien puolella) alkaa Katariinan koulun Urheilupuiston toimipisteen väistötilojen rakentaminen. Rakennustyöt alkavat mahdollisesti jo maanantaina 19.4.2021 aidan pystyttämisellä rakennustyömaan ympärille.  Rakennustyömaalle tulee olemaan kuorma-autoliikennettä Kirkkotien puolelta. Nummen yksikön oppilaita kehoitetaan tulemaan kouluun Simolankadun puolelta. Maanantaista 19.4.2021 lähtien hiekkapiha on kokonaan pois käytöstä.

15.4.2021 Nummen koulutalon väistötilojen rakentaminen alkaa Halisten yksikön tontille
Nummen koulutalon väistötilojen työmaan perustaminen ja rakentaminen alkaa ensi maanantaina 19.4.2021 Halisten yksikön (Papinkatu 13) tontille. Työt alkavat rakennustyömaan aitaamisella ja maansiirtotöillä. Työmaaalue aidataan niin hyvin, ettei sinne voi mennä vahingossa. Työmaa-alueelle meno on ehdottomasti kielletty. Koulun pihalle pääsee edelleen kulkemaan tontin liittymästä, työmaaliikenteelle rakennetaan omat liittymät.

On kuitenkin hyvä huomioida, että Halisten kouluyksikön ja Halisten päiväkodin luona on tavallista enemmän kuorma-autoliikennettä, joten lapsia on hyvä kotonakin muistuttaa turvallisesta liikkumisesta koulun läheisyydessä. Koulussa opettajat ohjaavat oppilaita turvalliseen koulumatkaan. Rakennustöiden aikana koulun välituntipihana toimii pääasiallisesti jalkapallo- ja monitoimikentät.

Koulun parkkipaikan kautta kulkee työmaaliikennettä, joten huomioittehan sen, jos tuotte tai haette lapsianne koulusta.

11.9.2020 Nummen koulutaloon suunnitteilla peruskorjaus vuoden 2021 syksyksi – Auran Aallot
10.9.2020 Nummen koulutaloon suunnitellaan peruskorjausta -syksyllä korjataan jo osittain, käyttäjät väistötiloihin ensi syksynä – Turun Sanomat
10.9.2020 Nummen koulutaloon mittava remontti | Yle Uutiset | yle.fi
9.9.2020 Nummen koulutaloon suunnitteilla tekninen peruskorjaus ensi vuoden syksyksi – Aamuset
9.9.2020 Nummen koulutaloon suunnitteilla tekninen peruskorjaus vuoden 2021 syksyksi – ePressi
9.9.2020 Nummen koulutaloon suunnitteilla tekninen peruskorjaus vuoden 2021 syksyksi | Turku.fi


Suorat linkit Nummen koulutalon tutkimussuunnitelmiin ja tutkimusraportteihin:

Nummen koulutalon tutkimusraportti 17.7.2020
Nummen koulutalon tutkimussuunnitelma 20.5.2020