Huoltajille ja oppilaille ohjeita 16.3.2020

Koska korona-virustilanne elää koko ajan, niin tässä alla vielä tiivistettyjä ohjeita ja koulun toimintamallit alkuviikkoon. Ohjeita päivitetään Wilmaan sitä mukaan, miten THL meitä viranomaisia ohjeistaa.

Tervehdys kaikille!

Oppilasta koskevat ohjeet:

  • oppilas ei tule kipeänä kouluun
  • jos oppilas sairastuu kesken päivän korona-virukseen viittaaviin oireisiin, toivottavaa on, että huoltaja hakee hänet kotiin. Ei yksin kävellen tai bussilla, vaan huoltajan kanssa.
  • oppilas tuo kouluun vain päivittäin tarvitsemansa opetusmateriaalit (=iPad/läppäri+oppikirjat ym.), muut oppimateriaalit säilytetään kotona aikaisemmin annetun ohjeistuksen mukaan, jotta tarvittaessa oppilaan etäopiskelu onnistuu
  • kun huoltaja jättää omalla ilmoituksella lapsen kotiin, tulee huoltajan tehdä poissaolopyyntö Wilmassa (ohjeet löytyvät Wilman tiedotteista). Tässä vaiheessa ei anneta erillistä etäopetusta, vaan oppilaat/huoltajat löytävät tehtävät Wilmasta.
  • jos oppilas matkustaa Suomen rajojen ulkopuolelle, niin rehtori määrää 14 vuorokauden etäopiskeluun paluun jälkeen (2 viikkoa). Huoltajan tulee tehdä poissaolopyyntö Wilmassa tästäkin poissaolosta (ohjeet löytyvät Wilman tiedotteista).
  • jos huoltaja pyytää oppilaalle lupaa poissaoloon ulkomaan matkaa varten, niin koulu ei myönnä niitä ainakaan seuraavien viikkojen aikana vedoten erillistilanteeseen
  • kaikki kerhotoiminta, uimakoulut sekä isot tapahtumat on koulussa peruttu toistaiseksi

yhteistyöterveisin

rehtori Jukka Laine
Nummenpakan koulu, Aurajoen yksikkö
p. 050-4323647

apulaisrehtori Katja Nousiainen
Nummenpakan koulu, Nummen ja Halisten yksiköt
p. 040-1925441