Kolmas sija Gangut Regatassa

Merilukion miehistön lopullinen sijoitus purjehduskilpailussa oli 3.sija. Osallistuimme myös ympäristökilpaan ja pyrimme omalta osaltamme kiinnittämään huomiota Itämeren suojeluun omalla toiminnallamme. Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukion merilinja kiittää lämpimästi koululaivamme kapteenia Kimmo Hotasta hyvästä päällikkyydestä ja opastuksesta kilpailun aikana. Miehistömme keski-ikä oli koko kilpailun nuorin ja teimme parhaamme niin purjehduksen, opiskelun ja ympäristönsuojelun suhteen. Kiitämme myös Suomen Purjelaivasäätiötä hienon purjehduskilpailun järjestämisestä ja kaikkia tapahtumien järjestäjiä Hangossa ja kotikaupungissamme Turussa.

Merilukion miehistö "Elefantenin" (Shtandart) edustalla. Taistelunäytöksessä Shtandart esitti ruotsalaista Ehrenskiöldin komentamaa Elefantenia.
Merilukion miehistö Shtandartin edustalla. Taistelunäytöksessä Shtandart esitti ruotsalaista Ehrenskiöldin komentamaa Elefantenia.
kaupunginjohtaja
Turun kaupunginjohtaja Aleksi Randell ja merilukion miehistöä.

73 vastausta artikkeliin “Kolmas sija Gangut Regatassa”

  1. Great, thanks for sharing this article post.Thanks Again. Really Cool.

  2. Looking forward to reading more. Great article.Really looking forward to read more. Really Cool.

  3. I am often to blogging and i really appreciate your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for new information.

  4. Thanks for every other excellent article. The place else could
    anyone get that kind of information in such an ideal way of writing?
    I have a presentation next week, and I’m at the search for such information.

  5. Really appreciate you sharing this blog.Really looking forward to read more. Really Cool.

Kommentit on suljettu.