Vahtivuorossa

59°51.2N 21°25.2E

25.8.2011 klo: 13.45 UTC

Päivämme alkoi siivouskellon soidessa. Kannen kuurauksen hoiti harjoilla, tiskiaineella ja painepesurilla Marko ja Valtteri liettualaisella avustuksella. Teimme muutkin perussiivousrutiinit, kuten vessojen ja oleskelutilan siivouksen. Päärynät tekivät ruuaksi varmasti parhaimmat ruuat mitä tähän asti on tarjottu. Ruoaksi oli siis possupihviä ja kermaperunoita. Kermaperunat olivat kuitenkin jääneet osittain raa’oiksi, sillä kaltevuuskulmamme lähenteli 25 astetta joten kastike oli uunissa vain osittain perunoiden päällä.

Me, Toni ja Väinö kiristimme purjeita, jotta pääsisimme nousemaan mahdollisimman ylös tuuleen. Tuuli on ollut erittäin suotuisa, vaikka olemme jo yhä sisemmällä Turun saaristossa. Etenemme hyvää vauhtia purjeilla, joten konetta ei ole syytä käyttää.  Näillä näkymin olemme saapumassa Aurajokeen huomenna. Odotamme innolla saapumista Turkuun, sillä tiedämme tuhansien ihmisten olevan laivoja vastassa!

Valtteri, Jonna, Marko, Jimbo