Euroopan kielten päivän palkinto Luostarivuoreen!

Kielitietoisesti kouluissa -hanke onnittelee Luostarivuoren koulun opettajaa Sirpa Isolauria ryhmineen Euroopan kielten päivän kilpailun voiton johdosta!

Euroopan kielten päivää juhlittiin Luostarivuoren Kerttulin yksikössä siten, että alkuopetuksen oppilaat pukeutuivat valitsemansa maan tyypillisiin/kansallissin asusteihin (esim. hattu, huivi yms.) Lisäksi koulun pihalla  liikuttiin ja leikittiin suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja harjoiteltiin monikielinen laululeikki. Sisällä koulussa järjestettiin ”kielikävely” tervehdyspolulla, jossa oli esillä erikielisiä tervehdyksiä ja maiden lippuja. Lisäksi päivään kuului Euroopan kielten kuuntelua ja puhumista.

Kilpailu järjestettiin Kielitietoisti kouluissa -hankkeen blogissa ja vastanneiden joukosta arvottiin voittaja. Palkintona kilpailun voitosta opettaja ja ryhmä saavat uutta intoa kielentunneille Peppu Irti Penkistä kirjan ansiosta ja Arvaa kuka -pelin. Seuraa jatkossa hankkeen blogia, jotta saat tiedon tulevista kilpailuista!