Lokki laiturissa kiinni

Lokki lipui Aurajokeen illalla seitsemän aikaan ja vierasvenelaiturissa tyhjennettiin septitankki klo 19.00. Siivousta ja hyvästit miehistölle Martinsillan kupeessa – Kiitos Lokki purjehduksesta! 

 

 

Aiemmin päivällä…

60 deg09`12N 021deg41`706 E

Saapumassa Pärnäisiin

Sataa, tuuli nolla metriä sekunnissa

Bongattu merikotka ja ruotsalainen purjevene

Navigointivahdissa Toni, Miro, Tero ja Enni.

Keittiövahdin lopputuotos

 

Olemme tällä hetkellä tekemässä pizzaa ja kuuntelemme samalla Titanicin eri versioita. Kipparimme Kime ja Make odottavat heidän lempipizzaa joka kutsutaan venäläiseksi ja itämaiseksi pizzaksi johon kuuluu suolakurkkua, salamia, sipulia ja herkkusieniä.

Vahtivuorot ovat olleet hauskoja, haastavia ja välillä vähän tylsiä. Nukkumisvuorot ovat olleet tarpeen  ja miehistö on herättänyt työvuoroihin ja vuorot ovat alkaneet samantien herätyksen jälkeen sekä kun olemme lähteneet liikkeelle. Ruokailuvuoroissa jokainen on oppinut uusia taitoja ja kaikki ryhmät ovat tehneet ruokaa muille purjehtijoille. Ruuat ovat maistuneet kaikille ja olemme käyneet matkan aikana mielenkiintoisia keskusteluja keskenämme.Vuorot kestävät yleensä 3h ja sitten on ollut vaihto.

Kokonaisuudessaan matka on ollut todella onnistunut ja olemme oppineet paljon kaikkea uutta! KAIKKI MUU PAITSI PURJEHDUS ON TURHAA!

Iina , Annina ja Eemeli