Elisaaren laiturissa

Täällä lämpimässä aamuauringossa Elisaareaiturissa. Jotkut kävivät uimassa heti aamutuimaan. Tällä hetkellä on laivan päällä. Koulupäiviin verrattuna laivalla on rennonpaa, mutta tekemistäkin riittää. Ulkoilma on mukavaa vaihtelua koulun tunkkaisuuteen.

Nyt alkaa Turvallisuus- konehuone- köysi- ja koulutus sekä pohjanäytteiden ottoa ryhmissä, palaamme asiaan näiden jälkeen. Luvassa on tänään tarinaa edellä mainituista sekä Porkkalan merenkulku- ja sotahistoriasta. Lisäksi kirjoitamme tänään perinnelaivapurjehduksesta elämäntapana, haastattelemme miehistöämme tästä aiheesta. Kokeneen miehistön tarinat oikeasta elämästä ja kiperistä tilanteista ovat niitä mielenkiintoisimpia. Turvallisuuskoulutus on nyt tuossa selkäni takana meneillään ja heti kuulen sivukorvalla tarinaa elämänlankojen kiinnityksestä hurjimmissa keleissä.

Antti, Aleksi ja Marja

Yksi ajatus artikkelista “Elisaaren laiturissa”

  1. Huomenta Inga-Lill,
    turvallisuuskoulutus on tärkeintä! Odotamme malttamattomina täällä tulevia kiinnostavan kuuloisia päivityksiä.. mutta tiedämme, että purjehdus ja laivatouhu vie valtavasti aikaa. Eli ei kiirettä; nauttikaa myös hiljaisuudesta ja tuulesta (kullanarvoista kaikille).

    ps. onko AIS poissa päältä? Inga-Lilliä ei löydy kartalta.. Torstille terveisiä

Kommentit on suljettu.