Porvoo – Linnajoki

Saapuessa Porvooseen tulimme sivumyötäisessä luoteis-tuulessa jonka nopeus oli n. 8 m/s. Kaunissaaressa teimme myös pienen sinilevähavainnon, josta löysimme jopa kolmea eri sinilevälajiketta. Suurimmaksi osaksi tulimme kolmella purjeella: mesaanilla, fokalla ja klyyvarilla. Lopussa jouduimme kuitenkin turvautumaan moottorin apuun kapean väylän vuoksi.

Kiinnityimme Porvoon vierasvenesatamaan noin kello 18.00. Heti kiinnityttyämme saimme unohtuneet ruoat mukaan matkahuollon kautta. Tämän jälkeen lähdimmekin tallustamaan kohti Porvoon historiallista tuomiokirkkoa, jossa meille kirkkoa esitteli ensin kirkon henkilökuntaan kuuluva nainen ja siitä jatkoi Christiane kertomalla kirkon ja Porvoon mielenkiintoisesta historiasta.

Porvoossa kävimme syömässä kukin omaan piikkiimme ja kuten arvata saattaa, löysimme keskustasta nopeasti hyvän kebab-pitserian. Ja ruoka oli todella hyvää! ;P

Terveisiä kaikille toivottavat: Otso, Marko, Juho ja Ville V!

Yksi ajatus artikkelista “Porvoo – Linnajoki”

  1. Kiitos taas paikannuksesta, en löytänyt Inga-Lilliä karttalinkistä. Huikea päivä teillä taas takana ja ilo kun safkat pääsi mukaanne. Nyt välillä unta että jaksaa töissä:) Hyviä tuulia terveisiä kaikille pysykää terveinä:)
    Kuvia odotellessa unikuviin…
    terkuin, minna

Kommentit on suljettu.