Digivinkit vuodenaikaan – talvi

Kaipaatko talvisia digijuttuja ryhmäsi arkeen. Ehkä löydät tästä artikkelista muutaman hyödyllisen 🙂

Esiopetusikäisille voi löytyä sopivaa tekemistä Ryhmärenki -sivuston talvisista sanapeleistä tai talvisista taidekuvista.

Mitähän Sipe-nalle puuhaa talvella? Katsokaa yhdessä alla oleva, tukiviitottu video.

Tunnetko jo Bobon? Bobo on koira, jolla on oma Youtube -kanava ja sieltä löytyy monia kuvatuettuja ja tukiviitottuja tarinoita Bobon elämästä. Alla oleva videolta näette mistä talvipuuhasta Bobo-koira tykkää; hiihtämisestä, pulkkailusta vai lumipalloista.

Ketäs ovat Kurnu ja Loikka? Tutustu heihin Kurnu ja Loikka Mäenlasku äänisadun kautta.

Vuodenajat – mikä puuha kuuluu mihinkin vuodenaikaan? – Tehtävässä on ideana siirtää toimintakuvat oikean vuodenajan kohdalle. Lataa tehtävä koneellesi ja avaa Note3 -sovelluksessa.

Talvisia tehtäviä – Lataa tiedosto koneellesi ja avaa Note3 -sovelluksella.

Note3 -sovellus on tietokoneella ladattava sovellus, jolla voi itse tehdä omanlaisiaan tehtäviä kosketustaululle. Voit ladata blogimme Note3 -tehtäviä -sivulta myös valmiita tehtäviä (ja muokata niitä ryhmäsi tarpeita vastaavaksi).

Piirretty myyrä silmalasit päässä. Myyrän mielikasvikset -sovelluksesta löydät vuodenaikojen mukaan tietoa kauden hedelmistä / vihanneksista. Löydät sovelluksesta monipuolisesti pohdinta- ja toimintetehtäviä jokaisesta kauden herkusta. Sovelluksessa myös leikki-ideoita sekä minipelejä. Löydät sovelluksen Yritysportaalista nimellä Mole`s vegetables.