Nummen yksikkö aloittaa Halisten väistötiloissa syysloman jälkeen maanantaina 18.10.2021 lukujärjestyksen mukaan

Nummen koulutalon väistötilat valmistuvat 1.10.2021. Koulutalon tavaroiden muutto on jo alkavut väistötiloihin, käsityöluokkien tavarat on viety puhdistettavaksi ja ne siirretään valmistuviin tiloihin. Viikolla 40 (maanantaina  ja perjantaina) koulusta lähtee kalusteita  puhdistukseen ja väistötiloihin. Maanantaina 18.10. pulpettien, tuolien ja kaikkein tärkeimpien tavaroiden pitäisi olla puhdistettuina ja muutettuna väistötiloihin.

Lasten kanssa on hyvä tutustua uuteen koulumatkaan vaikka syysloman aikana. Viime keväänä ja nyt syksyn aikana osa luokista on tutustunut tulevaan koulumatkaan opettajan johdolla. Pyöräilijöiden tulee käyttää pyöräilykypärää ja muistaa, että aamujen pimetessä tulee käyttää  etu-ja takavaloa polkupyörässä. Jos lapsi tuodaan kouluun autolla, niin hänet jätetään kadun viereen tehdylle levennykselle (saattopaikka). Koulun pihalle ei saa ajaa autolla.