Väistötilojen valmistuminen viivästyy

Nummen koulutalon Halisten väistötilan valmistuminen viivästyy

Nummen koulutalon peruskorjaukseen liittyvien sisäilmatutkimusten johdosta on aikaisemmin päätetty väistötiloihin siirtymisestä. Nummen koulutalossa toimii Nummenpakan koulun Nummen yksikkö ja osa Katariinan koulua. Halisissa osoitteessa Paavinkatu 13 tilaelementtien valmistuminen myöhästyy edelleen.

Uusi valmistumispäivä on 1.10.2021.

Kesän aikana tehtyjen käyttöä turvaavien toimenpiteiden vuoksi Nummenpakan koulu ja Katariinan koulu jatkavat Nummen koulutalon käyttöä Paavinkadun tilojen valmistumiseen asti.

Uusiin väistötiloihin muuttaminen järjestetään mahdollisimman nopeasti, kun tilat valmistuvat ja ovat kokonaisuudessaan käyttökunnossa. Käytännön järjestelyistä tiedotetaan lähempänä muuttoajankohtaa.

Pyydämme välittämään mahdolliset kysymykset ensisijaisesti palautepalvelun kautta. Julkaisuluvan saaneita palautteita on mahdollista selata palautepalvelussa, jossa ”Mitä palaute koskee” -kenttään valitaan ”Sisäilma-asiat”. Sähköpostitse toimitettujen kysymysten käsittelyssä voi tällä hetkellä esiintyä viivettä.

Turun kaupungin puolesta,
Toimitilojen rakennuttamispäällikkö Anne Antola, anne.antola@turku.fi
Sisäilma-asiantuntija Johanna Kaipia, johanna.kaipia@turku.fi

Nummenpakan koulu
apulaisrehtori Katja Nousiainen, puh. 040 192 5441
rehtori Jukka Laine, puh. 050 432 3647

Väistötiloihin liittyvään sivustoon pääset tästä.