Kevätlukukausi 2021 on jo kovassa vauhdissa! – Muistathan noudattaa korona-ohjeistuksia!

 

HUOMIOITAVAA TAMMIKUUSSA 2021:

Tulevien 7.luokkalaisten ja heidän huoltajille suunnattu Aurajoen yksikön esittelyvideo on nyt katsottavissa (video käynnistyy tästä)

Yksityiskohtaisempi infopaketti (=yläkouluinfo) tuleville 7.luokkalaisille ja huoltajille aukeaa tästä. Yläkoulun valinnaisaineista tietoa löytyy täältä.

Jos olet tulossa syksyllä 7.luokalle Aurajoen yksikköön, kannattaa sinun myös katsoa tämä toinen video, jossa oppilaat vastailevat kysymyksiin, jotka saattavat askarruttaa kun alakoulusta siirrytään yläkouluun (video käynnistyy tästä)

Lauantaikoulupäivä Nummenpakan koulun kaikissa yksiköissä la 30.1.2021 klo 9-13)

Hyvät tulevien 1.luokan oppilaiden huoltajat!
Kouluun ilmoittautuminen on alkanut tammikuun alussa. Järjestimme kouluun ilmoittautumisesta ja Nummenpakan koulusta (Nummen ja Halisten yksiköt) kertovan infoillan etänä Teamsin kautta torstaina 14.1.2021. Materiaalit infosta löytyvät alla olevan linkin takaa: 

Tulevien 1.luokan oppilaiden huoltajien info-paketti

Koronatilanteen vuoksi Turun päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa noudatetaan tehostettuja hygieniakäytäntöjä.

Toimialajohtajan päätöksen mukaan myös  Nummenpakan koulun Nummen yksikössä ja kuten muissakin Turun alakoulussa suositellaan maskin käyttöä 4.-6. luokkien oppilaille 7.1.2021 alkaen.

Koulu jakaa maskeja 4.-6. luokkien oppilaille ja opastaa maskin oikeaan käyttöön. Maskien käyttö alkoi koulussa heti kevälukukauden alettua torstaina 7.1.2021. Oppilas voi halutessaan käyttää myös omaa maskia.

Nummenpakan koulun Aurajoen yksikössä 7.-9.luokkien oppilaat jatkavat maskien käyttöä syyslukukauden 2020 lopun tapaan.