Teemaviikko toi mukavaa vaihtelua koulutyöhön

Koulussamme tällä viikolla pidetty teemaviikko oli täynnä kaikenlaista mukavaa tapahtumaa ja normaalista koulutyöstä poikkeavaa toimintaa. Tässä muutamia poimintoja 4B-luokan viikosta.

Maanantaina oppilaat opettivat ryhmissä toisilleen perinteisiä pihaleikkejä. Niistä äänestettiin ensin ryhmän suosikki, ja ryhmän suosikeista vielä koko luokan suosikkileikki. Kaikkein kivoimmaksi leikiksi valittiin eläinsokko.

Tiistaina tutustuimme lukupiirissä Tove Janssonin teoksiin, ja iltapäivällä teimme parityönä tehtäviä Tatun ja Patun Suomi -kirjasta.

Keskiviikkona teimme retken Luostarinmäen käsityöläismuseoon jossa saimme tutustua Turun historiaan ja vanhoihin pääsiäisperinteisiin. Ehdimme myös pistäytyä nopeasti museon vieressä olevassa leikkipuistossa.

 

Torstaina tutustuimme Ruissalon Luontokoulussa lammen eliöihin. Kylmän sään takia eläimiä ei kovin paljon löytynyt, mutta muutama kala ja kotilo sentään saatiin haavilla pyydystettyä. Pienempiä eliöitä tutkailtiin sisätiloissa mikroskoopin ja luuppien avulla.