3B:n patjaviikko

Pääsiäisen alla Nummen koulussa vietettiin teemaviikkoa. Maanantaiaamuna 3B:n oppilaita odotti luokassa yllätys kun pulpetit oli siirretty sivuun ja luokan lattialle oli levitetty jumppapatjoja.

image

Viikon aikana tehtiin erilaisia ilmaisuharjoituksia ja opeteltiin kuuntelemaan toisia. Puhuimme paljon toisten kunnioittamisesta ja hyvästä kaveruudesta.

image

Tiistaina osallistuimme koulun sählyturnaukseen, missä valitettavasti hävisimme kaikki neljä otteluamme. Häviö ei kuitenkaan tuntunut ottavan koville, vaan kaikki pelasivat reippaalla otteella loppuun asti.

image
Kuvassa 3A:n ja 345E:n välistä tiukkaa peliä.

Keskiviikkona teimme retken Nummen kirjastoon, missä oppilaat tekivät Nina-opettajan johdolla erilaisia tiedonhakutehtäviä ja tutustuivat kirjaston palveluihin.

image

Välillä tehtiin ihan tavallisia matikan tehtäviäkin, mutta oppilaat saivat vapaasti valita mukavan paikan tehtävien tekoon.

image image

Kävimme viikon aikana myös paljon ulkoilemassa, ja torstaina lapset pääsivät hetkeksi leikkipuistoon. Kaikilla näytti olevan hauskaa!

image

Paluumatkalla keräsimme reitin varrelta roskia pieniin muovipusseihin ja heitimme ne roskikseen. Koululle päästyämme veimme joukolla patjat luokasta takaisin liikuntasalin varastoon. Kouluviikko päättyi vielä lasten hartaasti toivomaan koulupiiloleikkiin, missä oppilaat piiloutuvat eri puolille koulurakennusta ja opettaja yrittää löytää heidät.

Viikko oli kaikin puolin onnistunut, vaikka joidenkin oppilaiden olikin kovin vaikea istua patjoilla rauhallisesti. Luokassa oli kuitenkin mukava tunnelma koko viikon, ja luultavasti opimme taas lisää toisistamme, ja luokan yhteishenkikin varmaan parani entisestään. Paluu pulpetteihin on kyllä tuntunut ainakin opettajasta ihan kivalta, vähän niin kuin kotiin paluu onnistuneen lomareissun jälkeen 🙂