TSYKin merilinjan nopeusennätys Lokilla on syntynyt

Lähdimme klo 12 Utöstä kohti Kökaria. Tuuli on ollut voimakasta ja aallokko korkeaa, korkeimmillaan jopa 3,5 metrisiä. Keskimäärin tuuli on ollut 14-16 m/s, puuskat 18 m/s.
BB-vahti irtautui rannasta ja Elsa  ohjasi  Lokkia taidokkaasti lähes kahden tunnin ajan.

Miehistömme on pysynyt suht hyvässä kunnossa pahoinvointilääkkeiden turvin. Veneellä on vallinut hyvä ilmapiiri ja musiikki on nostanut tunnelmaa. Meno on ollut mahtavaa ja voimme varmasti kaikkien puolesta sanoa, että tämä purjehdus on yksi reissumme kohokohdista. Vauhti on ollut huimaa ja Imman ohjauksella tehtiin myös Tsykin merilinjan nopeusennätys, joka on 11,1 solmua. Saavumme tunnin kuluessa Kökarin Sandvikiin.

Vappu ja Imma

3 vastausta artikkeliin “TSYKin merilinjan nopeusennätys Lokilla on syntynyt”

  1. Huomenta Lokkiin, mahtava vauhti teillä! Mukavaa on lukea näitä teidän blogitekstejä. Vielä kiinnostaa, mitkä purjeet teillä oli ylhäällä? oliko sivutuulta ja surffissa ennätys vai?

  2. Maija vastaa:”11 ,1 solmuun pääsimme isopurjeella, fokalla ja forestaysaiilla. Sivutuulta kaakosta oli arviolta 15m/s. Ennätys tuli surffissa, mikä tarkoittaa sitä, että vene lähtee liukumaan huomattavasti nopeammin aallon harjalla ”alamäkeen”.

Kommentit on suljettu.