Kökarissa

Sandvik, Kökar

Kiinni klo 21.00, pohjoistuulta laiturissa. Kylkikiinnitys ja varmistusköydet tuulen puolella poijuissa.

Päivät venyvät pitkiksi. Merilinjalaiset toivovat kommentteja blogiin vai lukeeko tätä edes kukaan?

 

 

17 vastausta artikkeliin “Kökarissa”

  1. Moi, tehtiin eilen illalla merilukiolaivan miehistöltä kanssa termospullokaupat ja sen ansiosta päästään nauttimaan kuumat aamukahvit kun oma reissu etenee. Suurkiitokset! Teillä onkin hieno matka menossa, täytyypä jäädä seuraamaan blogia.

  2. Hei!
    Minä luen kaikki mitä blogiin laitatte ja seuraan suurella mielenkiinnolla seikkailuanne. Hienostihan olette seilanneet ja mukavaakin on varmaan ollut!
    Terveiset teille kaikille ja hyviä tuulia kotiinpäin!
    Terveisin Eila

  3. Tosi kiva seurata reissuanne näiden hauskojen blogien välityksellä. Kiitos kaikille panostuksesta ja mukavaa purjehduspäivää toivottavasti aurinkoisessa säässä!

  4. 21H lukee blogia joka opotunnin alussa. 🙂
    Onko tullut kalasaalista?
    Oletteko piirtäneet reitin kartalle?

  5. Kyllä lukee. Hienoja kuvauksia päivistä. Isot kiitokset kirjoittajille.

  6. Ihan mahtava blogi!
    Tosi kiva lukea ja samalla oppii uuttakin.
    Mukavaa viimeistä iltaa ja tervetuloa taas kotiin!

  7. Tervehdys NNE – purjehtijat, opettajat ja miehistö! Tällä kertaa olen matkassanne ”etänä” työkiireiden estäessä osallistumisen purjehdukselle. Blogista on mukava seurata matkanne etenemistä. Toivottavasti taas ensi vuonna pääsen merelle mukaan!

  8. Kyllä täällä seurataan ahkeraan purjehdustanne vaikka ei ollakkaan kommentoitu. Hienoja juttuja olette pääseet näkemään ja kokemaan.

  9. Hienoa, kun luet. Mietittiinkin Branderin kanssa mistä johtuu päällystön kova vaihtuvuus 🙂 Toivottavasti taas jonakin päivänä seilataan kippari Grönroosin kanssa.

  10. Tämä viimeinen ilta ja yö kuluu yöpurjehduksen merkeissä. Kello on 20.04 ja olemme noin 50 mailin päässä päämäärästämme.

  11. Aamulla Aapo, Mikke, Ossi ja Tymon lähtivät klo 5 kumiveneellä kalaan. Kalapojat saivat saaliiksi kohtalaisen kokoisen hauen.
    Ei olla.

  12. Oinas: ” Ei ole ollut. Nyt on pelkkää juhlaa.”

  13. Hei Jukka ja Petri,
    Kiva, kun siitä oli iloa. Mahtavaa, kun luette blogia. Se kun oli ehto termospullon myynnille. Hyvää reissua myös teille. Aika reipasta tuulta tällä hetkellä.

Kommentit on suljettu.