Maanantaina Kreivin saaressa

Källskärissä merilukion 2.miehistön kanssa.

Kiitos mukavista kommenteista! Tätä blogia kirjoitetaan lukijoille, mutta myös siksi, että Merilukion purjehdushistoria ja hauskat hetket tulisivat dokumentoitua. Monet mukana olleet ovat kertoneet palanneensa näihin kirjoituksiin myöhemmin. Pedagogisesti tärkeää on sanoittaa ja kerrata päivän aikana opittuja asioita niin purjehduksesta, luonnontieteistä kuin historiastakin. Blogin kirjoittaminen näissä olosuhteissa on välillä työlästä, siksi on aina mukavaa lukea kommentteja.

Maanantain tapahtumien päivitys on tulossa illemalla. Tapatumarikas päivä alkoi jo 05.00. Lähdimme Kreivin saarelta noin klo 17.30 suuntana Kasnäs. Moottorilla mennään, tuuli noin 11 m/s N.

Opettajat

 

 

 

4 vastausta artikkeliin “Maanantaina Kreivin saaressa”

  1. On ollut tosi mukavaa seurata tätä purjehdusreissua vaikka itse en edes osaa uida! Fiksuja nuoria ihmisiä paatti täynnä – heille paljon kehuja täältä pohjoisesta!
    Terveiset kaikille!

  2. Suuret kiitokset myös näiden nuorten opettajille. Ei voi kuin ihmetellä, että joku jaksaa näinä päivinä järjestää tällaisia luokkaretkiä ja vielä merellä.

  3. Kiitos hienosta purjehdus kokemuksesta teidän kanssa : Lotta, Erika, Aapo, Antton, Mikael, Ossi, Tymon, Aatos ja ihanat kansankynttilät T:JT

  4. Kiitos ammattitaitoiselle ja mukavalle kipparilla

Kommentit on suljettu.