Ikuisuushankkeelle vauhtia jalkapallosta

Kaliningradin vedenpuhdistuslaitosta on rakennettu jo 40 vuotta. Työt aloitettiin vuonna 1976, mutta niitä ovat haitanneet erilaiset historialliset muutokset ja talousvaikeudet. Vedenpuhdistamon budjetti on 70 miljoonaa ja rahoitusta on saatu mm. Pohjoismaisesta kumppanuushankkeesta. Puhdistamon toimiessa täydellä teholla, se käsittelee noin vajaan miljoonan asukkaan (135 000 kuutiota) jätevedet vuorokaudessa.
Jalkapallon mm- kisat 2018 ovat antaneet vauhtia jätevedenpuhdistamon rakentamiseen. Kaliningradin kaupunki heräsi myös siihen, että kisoissa tarvitaan puhdasta juomavettä, josta kaupungista on pulaa, joten vedenpuhdistamohanke on nyt myös käynnissä.

Lilli

3 vastausta artikkeliin “Ikuisuushankkeelle vauhtia jalkapallosta”

  1. Moikka! Hienosti teillä on matka edennyt. Minkä nimisiä purjeita olette käyttäneet siivittämään matkaanne? Utöllä edessä viimeinen matka ja voimia kerätään lettuaamiaisella. Paljon terveisiä kaikilta! Jaksamista teille ja ottakaa oksupussit valmiiksi lähelle niin ei pääse yllättämään!

  2. Hei tyllitytöt, Anteeksi vastaaminen viivästyi. Viimeistä legia mennään. Legillä Kärdla Örö lokin kaikki purjeet olivat käytössä. Jopa spinaakkeri ja genaakkeri. Ei taida olla toista merilinjan matkaa, jolla näin olisi ollut. C.A-L

Kommentit on suljettu.