Lady sailingin johdolla Lumparnin selällä

Sijaintimme tällä hetkellä 60º07.962N 020º18.032E. Tuulen suunta Lounas ja nopeus 6m/s. Sää on aurinkoinen, lämmin ja hieman pilvinen.

Otimme lähtömme jälkeen pohjanäytteen Ekmanilla. Näytteessä oli savea ja mutaa. Lisäksi yksi harvasukasmato. Näkösyvyys Kastelholman satamassa oli 110 cm.

Lähdimme Kastelholmasta klo 14.00 Lady Sailorien olessa navigointivahdissa. Sää oli puolipilvinen ja tuulen nopeus puuskissa 3m/s. Nelli ajoi purjeveneen ulos satama-alueelta. Päästyämme Lumparninselän luoteisosaan Julia ja Nostivat purjeet ylös.

Lady Sailing Lumparnilla
Lady Sailing Lumparnilla

Nelli, Noora ja Julia

2 vastausta artikkeliin “Lady sailingin johdolla Lumparnin selällä”

  1. Hei taas! Kallelle tiedoksi, että Ekmanin uusi luoti toimii varmasti matalissa näytteenotoissa, mutta 15 metriin voima ei riittänyt, joten vaihdettiin Se siihen raskaampaan. Furskärissä näkösyvyys oli Kaisan arvoin mukaan 5-6 m, yrittäkää löytää vielä parempia lukuja. Bongatkaa Föglön hohtavat panssarileväkukinnat jos liikutte sielläpäin. Miten Se Lumparni onkaan taas syntynyt? Ja mihin suuntaan olette menossa?
    Ninab

  2. Vastaamassa Noora, Nelli ja Iivari
    Meteoriitti tippui siihen noin miljardi vuotta. Lumparn on pyöreä muodoltaan ja sieltä on löytynyt sieltä on löytynyt sellaisia kivilajeja, joita ei löydy muualta ympäristöstä.
    Olemme matkalla Jungfruskäriin. Klo on nyt 19.06, matkaa on jäljellä 8 mailia.

Kommentit on suljettu.