Geta, Djupviken, Åland

Dag 2 19.8 klockan 22.33

Geta, Djupviken, Åland

Tulimme 11 tuntia vastatuuleen, tuuli oli kovimmillaan 16m/s lounaasta ja keskimäärin 10m/s. Keli oli suurimmaksi osaksi hieno ja illalla lokkia lämmitti Aurinko. Teimme yhteensä noin 6 vendaaa. Päästyämme Ahvenanmaan pääsaaren lähettyville aallot pienentyivät ja loppu matka oli rentoa, jolloin ihastelimme Pohjois-Ahvenanmaan uskomattomia punaisia graniittikallioita. Olemme nyt kiinni Getan kalliossa, Djupvikenin lahden pohjukassa. Om man skulle vilja ha ett eget hus på Gätaberget måste man ha livit i Åland åtminstone fem år. Kan ni tro att man måste leva fem år I Åland, att få rättighetten att ha eget hem och landen där.

Iltapalaksi söimme avokadopastaa, mozzarella-tomaattisalaattia ja herkullisen syntistä suklaamutakakkua. Siivousta, iltauinti ja nukkumaan.

Maria, Vincent ja Tomi

ps. päivityksiä tulee myöhässä, koska kallioiden suojissa täällä erämaassa yhteydet välillä pätkivät pahasti

3 vastausta artikkeliin “Geta, Djupviken, Åland”

  1. Heippattirallaa!

    Jaahas, siellä sitä vaan mässäillään herkkuruualla. Me täällä mantereella söimme mautonta lihakeittoa. Onko Usva ollut jo kovassa käytössä? Suotuisia tuulia ja ottakaa huomisesta pelastautumisharjoitukset kaikki irti!

  2. Hejsan seilorit!

    Mitkä ovat tarkat koordinaattinne? Onko kahvinkeitin liian kovaääninen? Entä kuka raukka on joutunut nukkumaan takana ”karsinassa”? Minne matka tästä jatkuu, ohitatteko Havsviddenin?

  3. Vincent ja Maria tässä: Ajalimme Usvalla Djupvikenin lahdellä. Muuten kelit olleet niin kovat. Tänään lisää, kun haetaan näytteitä.

    Koordinaattimme 60¤25`861N ja 019¤55;387E

    Lähdimme juuri Getasta, suuntana Maarianhamina. Olemme juuri nyt Havsviddenin edustalla.

Kommentit on suljettu.