Bengtskär näkyvissä..

59.40N 022.43.670E, tuuli 9.5m/s SW, 6,7 knt

Bengtskär näkyy taivaanrannassa. Purjehdimme Suomenlahden yli hyvässä sivutuulessa ja uusi miehistö pääsi heti avomerelle ja öiselle merelle. Maininki sai vähän merisairautta liikkeelle ja genaakkeri repesi aamuyöstä. Muuten kaikki hyvin.

6 vastausta artikkeliin “Bengtskär näkyvissä..”

  1. Terveiset Turusta!

    Toinen ryhmä onnellisesti perillä ja nyt jo taas koulussa.

    Mukavaa päivää kaikille!

    Arja

  2. Miten saitte sen purjeen repeämään? Koulussa oon välitunnilta kirjoittelen. Ei ollut vaikea herätä. Virallista yrjölistaa odottelen. Ps toimiiko generaattori

  3. Mites, onko paluumatkan reitti selvä? Menettekö Bengtskärin ja Utön kautta? Pitäkää myös hyvä henki yllä!

  4. Terveisiä Utön edustalta!
    Olemme nyt purjehtineet yhteensä 20 tuntia, 110 mailia. Keli ei tällä kertaa sallinut Bengtskäriin rantautumista, joten olemme olleet avomerellä koko ajan. Huomenna jatkamme länteen.
    Kimmo, Make, Kitte ja Nina kiittävät teitä loistavasta asenteesta ja hyvästä purjehdusseurasta!

  5. Genaakkeri repesi tasaisessa 8 metrin tuulessa. Todennäköisesti purjeessa oli jo valmiiksi pieni vaurio ja kun purje hörppäsi vettä se repesi paineesta. Olisi ehkä pitänyt ottaa se aikaisemmin alas.
    Kiva, että pääsitte turvallisesti perille.

    Generaattori toimii. Kapteeni sai sen korjattua. Hänen mukaansa polttoaineen imupuolen letkussa oli häviävän pieni halkeama, joka ei paljastunut ennen kuin sen purki osiin.

    Ja mitä pahoinvointti tulee, niin 80% on ollut huonovointista. Voitte. itse päätellä ketkä kaksi eivät ole olleet merisairaita.

Kommentit on suljettu.