Tunnelmia mereltä

Lokki on todellinen kaunotar.
Ganaakkeria käytetään kevyessä myötäisessä tuulessa.

11 vastausta artikkeliin “Tunnelmia mereltä”

  1. Hei!

    Hyvin näyttää matka sujuneen. Hyvää loppu matkaa ja hyviä tuulia teille. Turussa vietetään sadepäivää. Ehkä illaksi kaunistuu? 🙂

    Terveisiä teille kaikille.

    Pekka

  2. Vettä sataa kaatamalla. Ei hätää, eteenpäin mennään!

  3. Hei!

    Yritin löytää teitä marinetraffic-sivustolta, mutta en löytänyt. Onko Lokki mahdollisesti nähtävissä jostakin satelliittijärjestelmästä? Täällä ei onneksi tule vettä kaatamalla. millainen on meriveden lämpötila siellä ulkona? Oletteko uineet?

    Pekka

  4. Terve!

    Lokki ei näy missään sateliittisivostolla, sillä aluksella ei ole AIS:ia. Meri puolestaan on hyvin lämmintä. Peräti 20 astetta, joten uimassa ollaan käyty. Sää on ollut myös mahtava tähän mennessä, mutta tänään saamme kokea myös sateella purjetimisen. Märkää on, mutta painaa täytyy.

    Markus

  5. MOI Pekka,
    matkaamme voi seurata Paikkaopista, koska mobiilipäivitys onnistuu. paikkaoppi.fi ja ’avaa kartta vierailijana’ sekä laita ’kohteet’ omat paikat näkyviin!!!

  6. Ja paikkaopin pisteiden alla liitetiedostoissa on kuvia!!!

  7. Hyvä tietää tämä paikkaoppijuttu. Pitää käydä katsomassa, missä menette. Täällä alakaa ilma selkiintyä:)

    Pekka

  8. Kumisaappaat ja sadevarusteet olisivat siis olleet tarpeen..

    Toisaalta hyvä, että uudet purjehtijat saavat monipuolisen kokonaiskuvan niin sään kuin oman olonkin puolesta. Paljon tsemppiä kaikille pahoinvoinnista kärsiville!!

  9. Voi, miten uljas Lokki-laiva!

  10. Moi!

    Lokki on kyllä upea laiva. Onkos jotain tarkempia tietoja laivasta? Milloin rakennettu, mistä materiaalista, muuta historiaa? Kiinnostaa kovasti.

    Jani

  11. Hei Jani. Kiva että seuraat blogia! Lokki on valmistunut vuonna 1980 ja rakennusmateriaali on teräs. Lokki on aikanaan ollut purjelaivasäätiön alus ja Lokki on osallistunut koululaivana toimiessaan useisiin purjehduskilpailuihin.

    – Miro

Kommentit on suljettu.