Kokka kohti ulappaa!

 

17. elokuuta 2012 klo 9.30

Sijainti: 60°25´305N      022º09´633E

Nopeus: 6,5 knt, moottorilla

Tuulen suunta: koillinen 1,5 m/s

Tsykin merilukion kolmas koululaivapurjehdus alkoi ensimmäistä kertaa Aurajoesta. Koululaivanamme toimii S/Y Lokki ja miehistönä on 10 merilukiolaista.

Miehistö jaettiin kolmen – neljän hengen vahtiryhmiin, joilla on päivän aikana erilaisia vastuutehtäviä, jotka vaihtelevat parin tunnin välein. Kun yksi ryhmä ohjaa ja navigoi, toinen häärii keittiössä ja kolmas kirjoittaa blogia ja opiskelee.

TSYKin ykköset ovat Ulapassa viettämässä tutustumispäivää, ja pääsivät toivottamaan matkan varrelta meille hyvää matkaa.

Odotamme innolla edessä olevaa matkaa, sen haasteita ja mitä kaikkea uutta ja hienoa voimme oppia viidessä päivässä. Hymykin alkaa jo välkkyä, kun liikkeelle on päästy kunnolla, eikä aamu väsymys enää paina niin paljoa.

Toistaiseksi ilma on raikas, lämmin ja aurinkoinen, toivottavasti loppu matka on yhtä suotuisaa. Toistaiseksi purjeista ei paljoa apua olisi, koska Airistolla ei tuule yhtään…

Ohitimme juuri Rajakarin.

 

T. Noora, Otso ja Eetu.

6 vastausta artikkeliin “Kokka kohti ulappaa!”

  1. Hienoa! Olette päässeet hyvin matkaan. Toivotan teille hyvää purjehdusmatkaa ja mahtavia kokemuksia.
    rehtori-Riikka

  2. Tervehdys purjehtijoille!

    Luonnikasta reissua teille kaikille. Toivottavasti ilmat pysyvät hienoina ja tuuli suotuisana. Nauttikaa hienoista kesäpäivistä ja upeasta, erilaisesta kurssista.

    ryhmäohjaajanne Arja

  3. Näkösyvyys Aurajoessa oli noin 55 cm, seuraava mittaus illalla Utössä!

  4. Erinomaisen hyvää matkaa kaikille! MM

  5. Pitkää hauskaa ! ja muistakaa nostaa myös ne rätit ! 😀

    Enni

    ps. Markus, tulihan se kuva ;D

  6. Hei kaikki!

    Mahtavaa, että Tsykin purjehdukset ovat päässeet jatkumaan jo kolmannen kerran! Mielenkiinnolla myös seurailen blogianne. Upeaa matkaa ja hyvää onnea kaikille! Tuulta purjeisiin!

    Terveisin,
    Jani

Kommentit on suljettu.