Kohtaamisia

Thalassan miehistö vilkuttaa iloisesti Inga-Lillille (kuva Jari Kallioniemi)
Thalassa saapumassa Turkuun Pikku Pukin kohdalla (kuva Jari Kallioniemi)

Matka päättyi kotisatamaan Turkuun, jossa vastassa oli hieno sää ja tuhansia ihmisiä. Euroopan kulttuuripääkaupunki  Turku näytti parhaimmat puolensa.

Saapuessamme Turkuun vastaan purjehti viimesyksyisen koululaivapurjehduksemme perinnealus Inga-Lill kapteeninaan Jari Kallioniemi. Jälleennäkeminen oli puolin ja toisin riemukas.  Viime vuoden koulupurjehdus Inga-Lillillä toimi pohjana tämän vuotiselle haasteelle. Abiturientit olivat mukana viime vuotisella purjehduksella ja opastivat omissa vahtivuoroissaan lukion toisen vuoden merilinjalaisia.

Lauantaina osallistuimme miehistöparaatiin ja palkintojenjakoon. Thalassan loppusijoitus oli 3 Cultural Tall Ships Regatan A-luokassa. Saimme myös palkinnon parhaasta tanssillisesta ja humeristisesta esityksestä miehistöparaatissa.

Kiitämme kaikkia blogiimme lukijoita, joita parhaimmillaan elokuussa oli yli 1100 ja palaamme asiaan jälleen ensi syksynä.