Merell sit sattuu ja tapahtuu…

Viimeinen päivä merellä sujui tuulen puhaltaessa pohjoisesta. Purjehdimme hienosti kohti Helsinkiä. Pidimme MOB -harjoituksen, joka ei sujunut aivan oppikirjan mukaan. Erikoistilanteet vaativat paljon harjoittelua. Miehistö selvisi kahdella tikillä ja ison hatun:) menetyksellä.  

Saavuimme Halkolaituriin klo 13. Aluksen siivouksen jälkeen oli loppupalaverin aika. Paljon on opittu aluksesta, merenkulusta ja purjehtimisesta. Merilinjan ensimmäinen koululaivapurjehdus päättyi ja toinen alkaa sunnuntaina. Kiitämme Inga-Lilliä, kaikkia purjehdukselle osallistujia, yhteistyökumppaneitamme, blogimme lukijoita ja jäämme kiinnostuksella seuraamaan uuden retken alkua. Onnea matkaan, pitäkää lippu korkealla.

4 vastausta artikkeliin “Merell sit sattuu ja tapahtuu…”

  1. Vanhempien puolesta haluan lausua suuret kiitokset matkajärjestelyistä, huolenpidosta, kokonaishallinnasta, monipuolisesta opetuksellisesta osuudesta – koko kokemuksesta. Meidän poika jo nukkuu..unimattia ei tarvinnut odotella. Toivottavasti jaksavat huomenna reippaana kouluun. Onneksi on viikonloppu jo lähellä.

    Ja suuri kiitos myös blogin pitämisestä, vaikka uskon kyllä, että se ei ollut siellä päällimmäisenä mielessä joka hetki – kun laiva keinuu ja tavarat putoaa, ohjelmaa järjestetään, vuoroja hoidetaan.

  2. Kiva, kun huomioitte.
    Tästä hankkeesta on ollut paljon työtä ja iloa-TYÖNILOA!

  3. Kaikille ensimmäisille merilinjan purjehtijoille kiitos ja suurkiitokset varsinkin vetovastuussa olleille opettajille Christianelle ja Ninalle! Hienoa, että kokemuksia on kertynyt ja toivottavasti opiskelu taas pulpetin äärellä maistuu!

    terveisin
    rehtori Riikka Lindroos

  4. Kiitos kiitoksista,
    mukana oli mutkatonta ja mukavaa jälkikasvua; työt siis sujuivat hienosti yllättävissäkin tilanteissa. Työläs, mutta antoisa kurssi kaikkine käännöksineen.

Kommentit on suljettu.