Vid Rodret

Hej!

Vi var vid rodret för två timmar och vi också navigerade ut från Helsingfors. Rodret var jätte tungt att rotera. Solen skiner inte men blåser det mycket (11-13 m/s). Vi jipade några gångar och nu är vårt jätte stora segelfartyg i virsboken. Vårt snabbaste hastigh var 8.3 knop. Vi seglade förbi ön som heter ”Kuiva hevonen”. 😀 Vi såg två Finlines fartyger i köen med stora välter. Ingen är sjösjuk och vi har inte man överbord situation ännu.

Hälsingar!

Valtteri, Osku, Ville.M

8 vastausta artikkeliin “Vid Rodret”

  1. God kväll!

    Det regnar i Åbo. Jag hoppas, att du har ingen problem i båten. Har ni Skype i dator. Om du har Skype, vi kan också ”Skypettää” med dator. I måndag kan jag sammankalla den andra gruppen i skolan. Vi skulle försöka ta ett datorsamtal med kamera. Jag skickar min Sype adress till Ninas mobilen. Vi kan prova också nya Smartboarder med Skype.

    Pekka

  2. Allt är jätte bra! Vi kan försöka att ta skype kontakt om vi har tid men vi måste också segla.
    Gott natt!

    Hälsningar!
    Marko och Toni

  3. Noniin! Skype saatu toimimaan koneella ja olemme valmiina hyödyntämään sitä heti huomenissa! 🙂 Nyt kuitenkin unta kaaliin! >
    Kuulemisiin! T. Marko

  4. Oj vad roligt det låter!
    Kan inte vänta att slippa själv ut o. segla! (:
    Hälsningar från Nagu.

  5. Hälsningar från skolan,

    solen skiner i Åbo, men det regnade imorse.

    Hoppas ni har fint väder i dag. Tuija och Hannele hälsar! Det var roligt att ni faktiskt skrev på svenska. Och tack Pekka, att oskså du vågade använda det andra INHEMSKA språket.

    Medvind önskar Arja

  6. p.s. Ni kanske märkte, att jag redan gjorde ett skrivfel. Vilket?

Kommentit on suljettu.