PUHUJAESITTELY #1 – Mia Österlund (27.3. 10–11)

Tapahtumailmoitus ja luennoitsijana toimivan Mia Österlundin valokuva. Tapahtuman lisätiedot julkaisussa.

Saammeko esitellä: Mia Österlund! 

Tervetuloa Suuntaa lukemiseen! -projektin ja Sanojen sinfonia Lounais-Suomessa -hankkeen kaksikieliseen webinaaripäivään Lastenkirjat iskevät lukukipinää! lauantaina 27.3. klo 10–13!

Webinaaripäivän lähestyessä kovaa vauhtia haluamme esitellä meidän upeat luennoitsijamme! Ensimmäisenä vuorossa on ahkera ja menestynyt kirjallisuustieteilijä, kirjallisuustieteen yliopistonopettaja (Åbo Akademi) ja pohjoismaisen kirjallisuuden dosentti (Helsingin yliopisto), Mia Österlund! Tällä hetkellä Mia työskentelee Svenska Litteratursällskapet i Finland:n merkittävässä lastenkirjallisuuden projektissa KOTI-konkurrerande tidsordningar i postmilleniala barn- och ungdomslitteratur, jossa tutkitaan lastenkirjojen aikakäsitystä ja sen kerrontaa. Mia Österlund on myös ensimmäinen suomalainen, joka toimii Lasten- ja nuortenkirjallisuuden August-palkinnon palkintolautakunnan puheenjohtajana! Totisesti, melkoisen fantastinen startti webinaaripäivälle!

Mia tulee lauantaiaamupäivän luentonsa (10–11) aikana kertomaan ajankohtaisesta lastenkirjallisuudesta ja kirjallisuuspalkinnoista. Hän tulee erityisesti käsittelemään kysymyksiä: keille lastenkirjallisuuspalkintoja myönnetään ja mistä syystä?

Tule mukaan – ilmoittaudu oheisen Webropol-kyselyn kautta torstaihin 25.3. mennessä!

 

Koko webinaaritiimin puolesta,

Henrik Hurme, lukukoordinaattori