GO SANATAIDE GO! 2021

Tervetuloa sanataiteilemaan!

Lisää ensimmäisestä sanataidepäivästä Lukuiloa-blogissa: GO SANATAIDE GO! (8.7.2021).


Tule mukaan GO SANATAIDE GO! -sanataidepäivään ja vietä kesäloman luovin päivä!

Suuntaa lukemiseen! -projekti järjestää runon ja suven päivänä tiistaina 6.7.2021 klo 12–18 Kupittaanpuistossa kaikille avoimen, maksuttoman ja koronaturvallisen sanataiteen teemapäivän GO SANATAIDE GO! Sanataidepäivä järjestetään yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa. Päivän aikana puistossa on tarjolla monenlaista mielikuvituksellista, satumaista ja osallistavaa toimintaa lapsille ja lapsiperheille – tervetuloa mukaan!

Päivän aikana tiedossa on mm. Kirjan talon sanataiteilijoiden ohjaamia pop-up-sanataidetyöpajoja, A:sta ö:hon Muumien matkassa: #MoominABC-näyttely sekä yhteisösanataideteos. Lisäksi puistoon pyöräilee pop-up-fillarilla Turun kaupunginkirjaston lastenosasto Saaga, ja päivän aikana voi törmätä myös TEHDAS Teatterin Hattujahti -esityksestä tuttuun Kanaan. Opetusministeri Li Andersson toimii tapahtuman suojelijana.

GO SANATAIDE GO! -sanataidepäivä on kaikille avoin ja maksuton ulkotapahtuma. Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua, riittää että tulee paikalle. Osallistujia pyydetään noudattamaan voimassa olevia hygienia- ja yskimissääntöjä sekä riittäviä turvavälejä. Säävaraus.

Yhteistyökumppanit:

Aura of Puppets
Informationscentret Luckan i Åbo
Kirjan talo – Bokens hus ry
Lastenosasto Saaga / Turun kaupunginkirjasto
MLL Varsinais-Suomen piiri / Perhekeskus Marakatti
Ordkonst hela vägen -projekti
Sanojen sinfonia Lounais-Suomessa -hanke
Seikkailupuisto
Sydkustens ordkonstskola
Turun Sarjakuvakerho ry


Pidätämme oikeudet muutoksiin.