Kosketustaulu

Alle 3-vuotiaat3-4 -vuotiaat5-6 -vuotiaat
DokumenttikameraNote 3 – Note 3 -tehtäviä

Kosketustaulu (älytaulu) on suurikokoinen näyttö, joka Turun kaupungin päiväkodeissa on yhdistetty tietokoneeseen sekä dokumenttikameraan. Kosketustaululle pystyy jakamaan joko tietokoneen näytön, dokumenttikameran kuvan tai iPadin näytön (näytönpeilauksella). Kosketustaulu mahdollistaa tietokoneen ohjaamisen suoraan taulun näyttöä koskettaessa.

Kosketustauluihin on usein yhdistetty myös AppleTV iPadin näytön peilauksen välineeksi (tällöin kosketus toimii iPadilla, ei kosketusnäytöltä). Uusimmissa Newline-merkkisissä kosketustauluissa on oma sisäänrakennettu Newline Cast, jonka kautta iPadin, puhelimen tai tietokoneen peilaus toimii kosketustaulun näytölle.

Tietokoneelle voiasentaa Note 3 -sovelluksen, jolla voidaan rakentaa omalle ryhmälle sopivia kosketustaulutehtäviä. Note 3 -sovellus toimii tietokoneen kautta kaiken kosketustaulujen kanssa. Jos Note 3 on sinulle uusi tuttavuus, voit tutustua sen käyttöön täällä. Turun kaupungin OPAS-koneille Note3 -sovellus on ladattavissa Software Centeristä.